فولادمبارکه
-
معاون خرید فولاد مبارکه در پنجمین جلسه کمیته بومیسازی گروه فولاد مبارکه:
۹۰ تا ۹۵ درصد از قطعات یدکی و مکانیکی فولاد مبارکه ساخت داخل است
معاون خرید فولاد مبارکه، گفت: بومیسازی یکی از مباحث بسیار مهمی است که از دهه ۸۰ در فولاد مبارکه آغاز شد و امروز با پشتکار و همت همه تلاشگران در این شرکت به جایی رسیده که حدوداً بین ۹۰ تا ۹۵ درصد از قطعات یدکی و مکانیکی این مجموعه ساخت داخل است.
-
برای نخستین بار در کشور انجام شد؛
احداث واحد تولید آب سرد با تکنولوژی کولینگتاور هیبریدی در فولاد مبارکه
مدیر اجرای پروژههای انرژی و سیالات فولاد مبارکه از احداث واحد تولید آب سرد با تکنولوژی کولینگ تاور هیبریدی در فولاد مبارکه خبر داد.
-
ویدیو/ مدیرعامل شرکت ایریسا در گفتوگو با ایراسین:
مرکز داده ایریسا این شرکت را به سکوی دیجیتال صنعت کشور تبدیل خواهد کرد
اکبر گلبو، مدیرعامل شرکت ایریسا در حاشیه افتتاح فاز یک مرکز داده این شرکت گفت: راهاندازی مرکز داده ایریسا منحصر به فولاد مبارکه نیست چرا که ابتدا همه شرکتهای گروه فولاد مبارکه و پس از آن دیگر صنایع فولادی را تحت پوشش قرار خواهیم داد و در نظر داریم با توسعه کسب و کار سرویسهای رایانش ابری، بتوانیم سرویس امن، پایدار و مطمئن را برای صنعت کشور فراهم کنیم و این اقدام ایریسا را به سکوی دیجیتال صنعت کشور تبدیل خواهد کرد و از سویی در نظر داریم از محل کسب و کار رایانش ابری درآمد خوبی را برای گروه فولاد مبارکه ایجاد کنیم.
-
با سرمایهگذاری شرکت فولاد مبارکه؛
مرکز داده شرکت ایریسا افتتاح شد
فاز اول مرکز داده شرکت ایریسا با حضور مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه افتتاح شد.
-
اینفوگرافیک؛
فولادمبارکه برترین مجموعه کشور در نوآوری و فناوری
روح الله دهقانی فیروز آبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فولاد مبارکه را برترین مجموعه کشور در حوزه نوآوری و فناوری معرفی کرد.
-
به مناسبت سالروز بهرهبرداری از فولاد سنگان مطرح شد؛
تولید بیش از ۲۳ میلیون تن گندله در فولاد سنگان
در یکی دیگر از اوراق پرافتخار تقویم گروه فولاد مبارکه از چهارشنبه ۱۰ مردادماه بهعنوان سالروز بهرهبرداری از فولاد سنگان بهعنوان اولین و بزرگترین کارخانه گندلهسازی شرق کشور در سال ۱۳۹۶ یاد شده است؛ شرکتی که بهعنوان یکی از کارخانههای تابعه گروه فولاد مبارکه از ابتدای بهرهبرداری شرکت تا کنون بیش از ۲۳ میلیون تن گندله تولید کرده و در واحدهای مختلف تولیدی و پشتیبانی و ستادی خود برای حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نفر بهصورت مستقیم و برای ۶ هزار و ۵۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.
-
با اتکا به دانش متخصصان داخلی انجام شد؛
بهروزرسانی و اجرای موفقیتآمیز تعمیرات برنامهریزیشده ماشین ریختهگری شماره ۱ فولاد مبارکه
رئیس تعمیرات ریختهگری مداوم مدول B از بهروزرسانی ماشین ریختهگری شماره ۱ فولاد مبارکه در جریان اجرای موفقیتآمیز تعمیرات برنامهریزیشده (شاتدان) بلندمدت بر روی این ماشین خبر داد.
-
مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه در گفتوگوی ویژه خبری:
فولاد مبارکه در حال حاضر ۸۰۰ مگاوات به ظرفیت برق تولیدی کشور اضافه کرده است / عدم تحقق مشوقهای وزارت نیرو در قبال خودتامینی برق صنایع / فقط ۶ تا ۷ درصد برق کشور در صنعت فولاد مصرف میشود
مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه در حال حاضر با توجه به اجرای ۲ فاز نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاظمی و همچنین سرمایهگذاری در نیروگاه شهید باکری سمنان با سهم ۵۰ درصدی، ۸۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده و تحویل وزارت نیرو میدهد.
-
مدیرعامل هلدینگ آتیهفولاد مطرح کرد؛
افزایش ظرفیت تولیدات فولاد مبارکه با تکمیل طرحهای توسعهای فولاد تاراز
مدیرعامل هلدینگ آتیهفولاد از افزایش ظرفیت تولیدات فولاد مبارکه با تکمیل طرحهای توسعهای فولاد تاراز خبر داد.
-
ویدیو/ به روایت ایراسین؛
مجمع عمومی عادی سالیانه فولاد مبارکه
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد مبارکه اصفهان برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲، شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور ۶۹.۲۸ درصد از سهامداران این شرکت در سالن اجتماعات ساختمان نگین نقش جهان برگزار شد. با رأی حداکثری سهامداران، صورتهای مالی این شرکت تصویب و سود نقدی ۴۰۰ ریالی به ازای هر سهم تقسیم شد. بیننده این مجمع از دریچه دوربین ایراسین باشید.
-
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت مطرح کرد؛
درآمد عملیاتی ۲۴۰ همتی و سود خالص ۹۲ همتی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ / بازده ۴۰ درصدی سهام این شرکت و بهترین بازار برای سرمایهگذاری در سال گذشته
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت گفت: درآمد عمل یاتی فولاد مبارکه در سال گذشته ۲۴۰ همت بود که بیش از ۵۰ درصد رشد نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است و ۹۲ همت سود خالص داشتیم، که نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد رشد نسبت به سال ۱۴۰۱ را نشان میدهد و این میزان نسبت به متوسط صنعت که امروز حدود ۱۸ درصد است، بیش از ۲ برابر است.
-
یادداشت مدیر روابط عمومی فولادمبارکه؛
داستان تکراری خاموشی برق صنایع و توقف تولید
صنعت، موتور محرکه تولید، رونق اقتصاد و اشتغالزایی کشور است که سالهاست با بحران فقدان انرژی برق و گاز در تابستان و زمستان دستوپنجه نرم میکند. دغدغهای که متأسفانه در طول سالهای اخیر نهتنها رفع نشده، بلکه تداومیافته و درصورتیکه همین روند ادامه یابد و چارهاندیشی عاجلی برای تأمین زیرساختهای انرژی صنایع نشود، بدون شک نهتنها شاهد رونق تولید نخواهیم بود، بلکه فرصتهای ایجادشده در بازارهای داخلی و خارجی را از دست خواهیم داد و شاهد تضعیف و نابودی تولید خواهیم بود.
-
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد مبارکه ۳۰ تیر برگزار میشود
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد مبارکه برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ شنبه هفته آینده، ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار میشود.
-
بومیسازی اجکتور پمپهای خلأ واحد گاززدایی فولاد مبارکه ( L RH-TOP)
رئیس تعمیرات عملیات ثانویه فولاد مبارکه از بومیسازی اجکتور پمپهای خلأ واحد گاززدایی (RH-TOP) فولاد مبارکه خبر داد.
-
رئیس اداره خرید داخلی فلزات گروه خودروسازی سایپا:
واردات محصولات گالوانیزه سایپا به صفر رسیده است
رئیس اداره خرید داخلی فلزات گروه خودروسازی سایپا در بازدید از شرکت ورقخودرو گفت: با گسترش کیفی و کمّی تولیدات این شرکت سد محکم تأمین محصولات گالوانیزه از منابع خارجی شکسته شد و هماکنون مفتخریم که نیاز به واردات محصولات گالوانیزه شرکت سایپا به صفر رسیده و از طریق مشارکت با شرکت ورقخودرو نیاز خود را تأمین میکنیم.
-
در بیستمین کمیته سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه انجام شد؛
حمایت ۷۹ میلیارد تومانی فولاد مبارکه از سه شرکت دانشبنیان
بعد از سرمایهگذاریِ بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومانی صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در ۴۲ طرح و شرکت دانشبنیانِ فعال در زنجیره فولاد، این بار نوبت به حمایت این شرکت از سه طرح نوآورانه دیگر در زمینههای امنیت سایبری و تأمین تجهیزات مصرفی رسید.
-
مدیر سیستمها و فناوری اطلاعات فولاد مبارکه در آستانه روز ملی فناوری اطلاعات مطرح کرد؛
فناوری اطلاعات موتور محرک برای تحول و پیشرفت هر صنعت
مدیر سیستمها و فناوری اطلاعات فولاد مبارکه در آستانه روز ملی فناوری اطلاعات گفت: فناوری اطلاعات نهتنها ابزار، بلکه موتور محرک تحول و پیشرفت در هر صنعتی، از جمله صنعت فولاد است.
-
ایراسین بررسی میکند:
بهار ۱۴۰۳ برای فلزات اساسی پر فروش بود
درآمد تعداد زیادی از تولیدکنندگان گروه فلزات اساسی در بهار ۱۴۰۳ نسبت به بهار ۱۴۰۲ رشد کرد. این تولیدکنندگان در فصل بهار موفق به فروش ۱۷۰۸۲۸ میلیارد تومانی شدند. فولاد با درآمد ۷۳۹۰۵ میلیارد تومانی پردرآمدترین شرکت این گروه بود.
-
ویدیو/ به روایت ایراسین؛
دهمین همایش جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی ایران
دهمین همایش جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی ایران با حضور معاون معدنی وزیر صمت، رئیس هیئت عامل ایمیدرو، رئیس سازمان ملی بهرهوری و جمعی از مدیران و فعالان عرصه معدن و صنایع معدنی کشور در محل سالن همایشهای بینالمللی ارم برگزار شد. پروژه ساید گاید هیدرولیکی VSB نورد گرم فولاد مبارکه، پروژه برتر این همایش شد و مورد تقدیر قرار گرفت. بیننده این جشنواره بزرگ از دریچه دوربین ایراسین باشید.
-
آغاز اجرای برنامه اقدام فولاد مبارکه برای تولید فولاد سبز
جلسه تدوین و جاریسازی برنامه اقدام گروه فولاد مبارکه در زمینه تولید فولاد سبز با حضور معاونان بهرهبرداری و تکنولوژی، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه و جمعی از مدیران تحقیق و توسعه و حوزه تولید آهن اسفنجی گروه فولاد مبارکه روز سهشنبه ۱۲ تیرماه در سالن جلسات کمیته مدیریت شرکت فولاد مبارکه برگزار شد.
-
به مناسبت سالروز پیوستن شرکت ورق خودرو به گروه فولاد مبارکه؛
ورق خودرو به تنهایی ۲۴ درصد از ورق گالوانیزه با کیفیت کشور را تولید میکند
شرکت ورق خودرو از بالاترین کیفیت برخوردار است و این شرکت بهتنهایی سهم ۲۴ درصدی از کل تولید ورق گالوانیزه در کل کشور را به خود اختصاص داده است.
-
ویدیو/ مدیر ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
انجام پروژه چند میلیون دلاری با کمترین هزینه توسط متخصصان فولاد مبارکه
علی حاجیان نژاد، مدیر ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه در حاشیه همایش دهمین جایزه ملی بهرهوری معدن و صنایع معدنی ایران گفت: هدف پروژه هیدرولیکی کردن ساید گاید قفسه VSB، افزایش کیفیت محصولات نورد گرم بود. از ویژگیهای مهم پروژه این بود که به جای هزینه چند میلیون دلاری با حداقل هزینه توسط تیم نورد گرم، امکانات فولاد مبارکه و بدون اینکه خط نورد گرم متوقف شود با بالاترین کیفیت و بهترین بهرهبرداری انجام شد.
-
ویدیو/ دبیر دهمین همایش جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی ایران در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
انتخاب پروژههای برتر بر اساس مدلهای تعالی بینالمللی
فرهاد فرشاد، دبیر دهمین همایش جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی ایران گفت: این همایش پیشینه طولانی دارد و از سال ۹۱ ایجاد شده است. شرکتها در این جایزه بر اساس مدل بهرهوری معدن و صنایع معدنی که در سال ۱۴۰۱ با کمک دانشگاه تهران و با استفاده از مدلهای تعالی بینالمللی به روز رسانی شد؛ ارزیابی میشوند. در این دوره ۹ پروژه از شرکت های مختلف موفق به دریافت جایزه شدند و از فولاد مبارکه به خاطر پروژه ساید گاید هیدرولیکی VSB نورد گرم تقدیر به عمل آمد.
-
ویدیو/ قائم مقام و مشاور ارشد اجرائی رئیس هیات عامل ایمیدرو در گفتگو با ایراسین:
فولاد مبارکه خط مقدم و دانشگاه صنعت فولاد کشور است که باعث بهرهوری کل صنعت میشود
محمد آقاجانلو، قائم مقام و مشاور ارشد اجرائی رئیس هیات عامل ایمیدرو در حاشیه همایش دهمین جایزه ملی بهرهوری معدن و صنایع معدنی ایران گفت: فولاد مبارکه بدنه اصلی فولاد کشور است و وقتی این شرکت بهرهور شود، بقیه هم به تناسب الگو میگیرند و بهرهور میشوند. همچنین فولاد مبارکه خط مقدم و دانشگاه صنعت فولاد کشور است و هر حرکتی در حوزه بهرهوری در این شرکت صورت گیرد بقیه بزرگان فولاد نیز مشابه آن جلو میآیند و باعث بهرهوری کل صنعت میشود. خوشبختانه فولادمبارکه تاکنون به خوبی این موضوع پیشگامی در بهرهوری و سایر موضوعات مثل تولید، مهندسی، رفتن به سمت ارزش افزوده بیشتر را جلو برده است.
-
ویدیو/ موثقی نیا در گفتوگو با ایراسین:
فولاد مبارکه در همه بخشها پیشگام و موتور محرکه صنایع بزرگ و کوچک کشور است/ نقش بسزای این شرکت در شاخصهای اقتصادی کشور
محمدرضا موثقی نیا، رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در حاشیه همایش دهمین جایزه ملی بهرهوری معدن و صنایع معدنی گفت: شرکت فولاد مبارکه همواره در همه بخشها پیشگام بوده و موتور محرکهای برای شرکتهای بزرگ و کوچک کشور است، این شرکت در شاخصهای اقتصادی کشور دارای نقش بسزایی است و امیدواریم به همت مدیران و پرسنل این شرکت روزبهروز به میزان بهرهوری آن افزوده شود.
-
ویدیو/رئیس انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران در گفتگو با ایراسین:
شرکت فولاد مبارکه در توسعه فناوری و رقابت پذیری ملی پیشتاز است
مهدی محمدی، رئیس انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران در حاشیه هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران گفت: در فضای رقابتی امروز که تغییرات تکنولوژی و محیطی زیاد شده، سازمانهایی باقی میمانند که قدرت تطبیقپذیری با تکنولوژیهای جدید را در خود بالا ببرند. بدین منظور از مکانیزمهای مدیریت فناوری و نوآوری در سازمانها استفاده میشود. شرکت فولاد مبارکه در بین سازمانها و شرکتهای موجود طی این سالها در توسعه فناوری و رقابت پذیری ملی همیشه پیشتاز بوده است.
-
ویدیو/ به روایت ایراسین؛
آئین اختتامیه هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران
آئین اختتامیه هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران عصر شنبه ۱۶ تیر ماه در اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران و با حضور روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و جمع دیگری از مسئولان برگزار شد. در این آئین از بهترینهای حوزه فناوری و نوآوری کشور تجلیل شد که در این بین شرکت فولاد مبارکه تنها شرکتی بود که توانست تندیس سیمین (بالاترین سطح این جایزه) را به خود اختصاص داد. بیننده این جشنواره بزرگ از دریچه دوربین ایراسین باشید.
-
ویدیو/ مدیر مهندسی صنایع شرکت فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین:
فولاد مبارکه در مدلهای ارزیابی مختلفی خودش را محک میزند
افشین خیامیم، مدیر مهندسی صنایع شرکت فولاد مبارکه در حاشیه هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران گفت: فولاد مبارکه نه تنها در جایزه ملی فناوری و نوآوری، بلکه در مدلهای ارزیابی مختلفی شرکت میکند تا خودش را محک بزند. مهمترین موضوع این است که از منظر تکنولوژی و نوآوری بتوانیم به صورت تخصصی نقاط قابل بهبود و نقاط قوت خودمان را مشخص کنیم.
-
ویدیو/ مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین:
فولاد مبارکه پیشران توسعه نوآوری صنعتی کشور است
یحیی پالیزدار، مدیرعامل صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه در حاشیه هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران گفت: فولاد مبارکه به عنوان یکی از عناصر جدی توسعه صنعتی کشور هم به لحاظ سطح تولید و حجم ارزش افزودهای که تولید میکند و هم به لحاظ بلوغ سازمانی همیشه مطرح بوده است. نقطه اصلی که در سه چهار سال گذشته و با تمرکز بیشتر در دو سال گذشته در داخل گروه شاهد آن هستیم رسالت جدیدی است که فولاد مبارکه برای خودش تعریف کرده است و آن لوکوموتیو و پیشران توسعه نوآوری صنعتی کشور است. فولاد مبارکه در دو سال گذشته با این راهبرد اصلی و ایجاد نهادسازی که انجام داد به یکی از پیشرانهای نوآوری در کشور تبدیل شده است.
-
ویدیو/ رئیس سیستمهای مدیریت کیفیت و سرآمدی فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
ارزیابی رویکردهای فولاد مبارکه در جوایز ملی و بین المللی
علی کیانی، رئیس سیستمهای مدیریت کیفیت و سرآمدی فولاد مبارکه در حاشیه هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران گفت: فولاد مبارکه در راستای سنجش رویکردهایی که در آن جاری و ساری است در جوایز ملی و بین المللی شرکت کرده و این رویکردها را مورد ارزیابی قرار میدهد. از مهمترین اتفاقاتی که منجر به دریافت تندیس سیمین شد، بحث توسعه رادار تکنولوژی، رصدخانه استراتژیک، ایجاد صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر، پروژه های مرتبط در حوزه اکوسیستم نوآوری باز و مهم ترین اقداماتی که در حوزه سیستمهای مدیریت داریم بحث تدوین استراتژی نوآوری در گروه فولاد مبارکه و استقرار سیستم مدیریت نوآوری بر اساس استاندازد ایزو ۵۶۰۰۱ ویرایش ۲۰۱۹ است.