فولاد چین
-
ایراسین بررسی میکند:
ژوئن ۲۰۲۴ ماه سیاه برای صنعت فولاد چین
مطابق نتایج بدست آمده از نظرسنجی با فولادسازان چینی قیمت پنج محصول کلیدی صنعت فولاد این کشور در طول ۱۷ تا ۲۱ ژوئن ۲۰۲۴ افت پیدا خواهد. به اعتقاد کارشناسان ماه ژوئن، ماه سیاهی برای صنعت فولاد چین خواهد بود.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش بیش از سه درصدی تولید زغال سنگ چین در می ۲۰۲۴
طبق جدیدترین گزارش اداره ملی آمار چین، تولید زغال سنگ در این کشور از آوریل سال جاری ۳/۳ درصدی افزایش یافته و مجموع تولید این محصول برای پنج ماه اول سال ۲۰۲۴ معادل ۱.۸۶میلیارد تن برآورد شد. با این حال بعضی از معادن زغال سنگ چین در ماه ژوئن به دلیل بررسی سطح ایمنی تعطیل شدهاند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
روند متضاد قیمت شمش فولادی از چین تا ایران
آنطورکه بیگمنت ادعا کرده قیمت شمش فولاد صادراتی ایران در ژوئن ۲۰۲۴ به ۴۸۲ دلار به ازای هر تن صعود کرد. درمقابل بهای این محصول در کشورهایی از قبیل چین و فیلیپین در ماه میلادی جاری روند نزولی پیدا کرد و هر تن از آن تا ۱۰ دلار افت قیمت داشته است.
-
ایراسین بررسی میکند؛
انبار فولادسازان چینی در یک قدیمی تکمیل ظرفیت
انجمن آهن و فولاد چین کل موجودی فولاد شرکتهای عضو انجمن را در اوایل ژوئن ۲۰۲۴ حدود ۱۶.۰۸۶میلیون تن گزارش کرد که درمقایسه با ماه می ۱۰.۴۳درصد رشد داشته است. اعضای انجمن مدعیاند روند صعودی تولید فولاد خام ادامه خواهد یافت و بزودی ظرفیت انبار این کارخانهها تکمیل خواهد شد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
تولید فولاد در چین صرفه اقتصادی ندارد/ فولادسازان چینی از میزان تولید خود کاستند
فولادسازان چینی از میزان بهره برداری خود از ظرفیت کارخانههای کوره بلند چین در طول ماه ژوئن کاستند. آنها مدعیاند هزینه استهلاک کورهها در شرایط فعلی بیشتر از درآمد کارخانههاست و تولید فولاد در چین به دلیل عدم تناسب بین هزینههای تولید و درآمد عایدی صرفه اقتصادی ندارد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
ریزش قیمت ورق گرم چین در ژوئن ۲۰۲۴
درمعاملات دهه اول ژوئن ۲۰۲۴ ورق گرم فولادی چین با بهای ۳۷۲۰ تا ۳۸۰۰یوان در هر تن در بازار عرضه شد در حالی که قیمت این محصول در ماه می ۳۷۹۰ تا ۳۸۸۰یوان در هر تن بود. به گفته فولادسازان چینی عرضه بیش از حد ورق گرم در ماه می منجر به ریزش قیمتها در ماه ژوئن شده است.
-
ایراسین بررسی میکند؛
یکه تازی چین در بازار جهانی فولاد با غیبت هند
طبق آمار اداره کل گمرک چین، صادرات فولاد این کشور در طول ماه می با رشد ۱۵.۳ درصدی به ۹.۲۲۴میلیون تن رسید. عرضه محصولات فولادی با قیمت پایینتر، نبود تقاضا در بازار داخلی چین و غیبت هندیها از بازار جهانی از جمله عوامل تاثیرگذار بر افزایش صادرات فولاد چین به حساب میآید.
-
ایراسین بررسی میکند؛
رشد هفت درصدی واردات سنگ آهن چین در پنج ماه نخست ۲۰۲۴
تاجران چینی از ژانویه تا می۲۰۲۴ حدود ۵۱۳.۷۴۶ میلیون تن سنگ آهن و گندله وارد کشور خود کردهاند که بیانگر رشد واردات ۴۸۱.۰۳میلیون تنی یا هفت درصدی در مقایسه با مدت مشابه در سال۲۰۲۳ است. ثبات قیمت سنگ آهن و بهبود شاخصهای کلان چین ازجمله عوامل تاثیرگذار بر افزایش واردات این محصول محسوب میشود.
-
ایراسین بررسی میکند؛
ریزش ارزش سهام شرکتهای زغال سنگ کک چین درپی تغییر سلیقه فولادسازان
تولیدکنندگان زغال سنگ کک در چین به دلیل کاهش سودآوری از میزان تولید روزانه خود به میزان ۱۰۰ تن در روز کاستهاند که این موضوع افت ارزش سهام آنها را به همراه دارد. طبق بررسیها فولادسازان چینی خرید زغال سنگ کک وارداتی را به نمونه داخلی آن ترجیح میدهند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
پایان ماه می ۲۰۲۴ با افت قیمت محصولات فولادی در چین
قیمت شمش فولادی، میلگرد و سنگ آهن چین در آخرین هفته ماه می ۲۰۲۴ افت چهار تا هفت دلاری داشت و در این میان تنها بهای زغال سنگ ککسازی افزایش یافت. طبق پیشبینیها قیمت محصولات فولادی در چین با آغاز ماه ژوئن به دلیل گرمای هوا برمدار نزول قرار میگیرد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
کاهش فعالیت کورههای بلند چین در پی انفجارهای جزئی
میزان بهرهبرداری از کورههای بلند تولیدکنندگان فولاد چین از ۱۷ تا ۲۳ می ۲۰۲۴ کاهش یافت. بررسیها نشان میدهد تعدادی از کورههای بلند در کارخانههای چینی هفته گذشته طی انفجارهای جزئی آسیب دیدند و فولادسازان برخلاف میل باطنی بعضی از خطوط تولید خود را جهت تعمیرات تعطیل کردهاند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
بارش باران در اندونزی چالش جدید صنعت فولادسازی چین
افزایش تقاضا برای زغال سنگ حرارتی از سوی چین و کاهش عرضه به دلیل بارش بارانهای سیلآسا در اندونزی منجر به رشد قیمت این محصول در روزهای اخیر شده است. اگرچه چینیها تاکنون زیر بار خرید زغال سنگ اندونزی با قیمت بالاتر نرفتهاند ولی صنعت فولادسازی چین درصورت تداوم روند صعودی قیمتها با چالشهای بسیاری مواجه خواهند شد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
رشد ۳.۳۶درصدی موجودی فولاد در کارخانههای چین
جدیدترین گزارش انجمن آهن و فولاد چین نشان میدهد کل موجودی فولاد شرکتهای عضو انجمن در اواسط می ۲۰۲۴ به ۱۶.۸۲۶ میلیون تن رسید که بیانگر رشد ۵۴۷ هزار تنی معادل ۳.۳۶ درصدی نسبت به نیمه اول ماه جاری است. همچنین متوسط تولید روزانه فولاد خام در این کارخانهها ۲.۲۰۹ میلیون تن برآورد شد.
-
نگاهی به آخرین تحولات بازار مواد اولیه فولادی؛
افزایش تولید چدن در کارخانههای چین / تقاضای سنگ آهن افزایش مییابد
تولید چدن در کارخانههای چین افزایش یافته و این امر منجر به افزایش تقاضای سنگ آهن خواهد شد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش تولید فولاد در چین با وجود ضرر تولیدکنندگان
میزان بهرهبرداری از ظرفیت کارخانههای فولاد کوره قوس الکتریکی در چین طی ۱۰تا ۱۶ می برای چهارمین هفته متوالی ۲.۳۹درصد افزایش یافت. درمقابل فولادسازان چینی مدعیاند در ازای فروش محصولات خود سودی بدست نمیآورند ولی تعطیل کردن خطوط تولید ضرر بیشتری نسبت به فروش تولیدات با قیمت پایینتر به دنبال دارد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
جدال تولیدکنندگان کک با فولادسازان چینی بر سر قیمت
رشد تقاضا برای زغال سنگ کک در چین سبب شده تولیدکنندگان قیمت بالاتری برای این محصول ارائه دهند. درمقابل فولادسازان چینی از خرید کک با قیمت بالاتر اجتناب میکنند و مدعیاند کک با قیمتی بیشتر از نرخ فعلی حتی با بهای تعطیلی خطوط تولید فولاد در این کشور خریداری ندارد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
چشمانداز قیمت محصولات فولادی چین در نیمه دوم می ۲۰۲۴
طبق پیشبینی فولادسازان چینی قیمت میلگرد و ورق گرم در بازار داخلی چین طی روزهای آتی به سطوح بالاتری خواهد رسید. درمقابل قیمت ورق سرد کاهشی میشود. بهای سایر تولیدات فولادی در این کشور نیز در نیمه دوم ماه می بدون تغییر باقی میماند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افت درآمد فولادسازان چینی با وجود رشد تولید
فولادسازان چینی در پی رشد تقاضا برای محصولات فولادی پس از تعطیلات روز کارگر تمام خطوط تولید خود را بکار گرفتهاند که نتیجه آن بهرهبرداری ۸۷.۶۷ درصدی از ظرفیت کارخانههای کوره بلند بود. با این حال پیشبینیها از افت تولید فولاد در چین به دلیل کاهش درآمد تولیدکنندگان حکایت میکند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
خطر ریزش قیمتها بیخ گوش محصولات فولادی در چین
فولادسازان چینی در پی رشد نسبی قیمتها در ماه آوریل، میزان تولیدات خود را افزایش دادند و پیشبینیها از تداوم روند صعودی تولید محصولات فولادی در ماه می حکایت دارد. در مقابل کارشناسان مدعیاند قیمت فولاد در بازار داخلی چین به دلیل افزایش عرضه در ماه جاری با کاهش چشمگیری مواجه خواهد شد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افت تولید فولاد چین در سه ماه اول سال ۲۰۲۴
براساس آمارهای منتشر شده میزان تولید فولاد در چین در سه ماه اول سال ۲۰۲۴ با پنج میلیون تن معادل دو درصد کاهش به ۲۵۷ میلیون تن رسید. درجستوجوی علت این موضوع مشخص شد فولادسازان چینی باتوجه به کاهش تقاضا، افزایش هزینه واردات سنگآهن و عدم سودآوری صادرات از میزان تولید خود کاستهاند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش ۲۸درصدی صادرات فولاد چین در سه ماه اول ۲۰۲۴
طبق آمار گمرک چین کل حجم صادرات فولاد در این کشور در سه ماهه اول سال با ۲۸ درصد افزایش به ۲۶ میلیون تن رسید. در این میان آسیای جنوب شرقی، بزرگترین واردکننده فولاد چین به شمار میرود. کارشناسان معتقدند روند صعودی صادرات فولاد چین در سه ماه دوم ۲۰۲۴ نیز ادامه مییابد.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افزایش دو درصدی فولاد ضد زنگ در چین
بررسیها نشان میدهد میزان تولید فولاد ضد زنگ در چین روند صعودی پیدا کرد تاجایی که از فوریه تا انتهای مارس سال جاری ۸.۶ میلیون تن فولاد ضد زنگ در این کشور تولید شد. در مقابل افزایش عرضه، افت قیمت محصولات فولادی ضد زنگ در این کشور را به همراه داشت.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افتوخیر قیمت محصولات فولادی در آستانه تعطیلات روز کارگر چین
قیمت ورق گرم، میلگرد، شمش فولادی و زغال سنگ ککسازی درآستانه تعطیلات روز کارگر در چین کاهشی شد. در مقابل قیمت صادراتی ورق گرم در این کشور افزایش یافت. طبق پیشبینی فولادسازان چینی بهای محصولات فولادی درهفته نخست ماه می وارد فاز نزولی میشود ولی با اتمام تعطیلات قیمتها نوسانات روبه بالایی خواهند داشت.
-
ایراسین بررسی میکند؛
سیاستهای جدید چین بازار فولادی را رونق داد
سیاستهای جدید دولت چین سبب شده وضعیت بازار داخلی این کشور بهبود یابد و میزان تقاضا و قیمت محصولات فولادی روندی روبه رشد به خود گیرد. به دنبال این موضوع فولادسازان چینی میزان تولیدات خود را بالا بردهاند، تاجایی که نرخ بهرهبرداری از ظرفیت کوره بلند در چین هفته گذشته به ۸۵.۵۳ درصد رسید.
-
یادداشت اختصاصی ایراسین؛
۲۰۲۴ سالی آرام برای بازار جهانی فولاد
زنجیره فولاد وابستگی بسیاری به بازار چین دارد که مطابق پیشبینیها بازار فولاد چین سه ماه دوم سال ۲۰۲۴ را به دور از هیجانات پشت سر خواهد گذاشت. از طرفی پروژههای بزرگی که رشد مصرف هیجانی فولاد در دنیا را به دنبال داشته باشد در ۲۰۲۴ تعریف نشده است.
-
ایراسین بررسی میکند؛
کاهش دو درصدی تولید فولاد خام در چین
تولید فولاد خام چین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ حدود دو درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافت. بررسیها نشان میدهد کارخانههای کوره بلند عامل اصلی کاهش تولید فولاد خام در این کشور به شمار میروند چراکه این کارخانهها به دلیل رکود بازار داخلی از حجم تولید خود کاستهاند.
-
ایراسین بررسی میکند؛
افت تولید زغال سنگ در پی کاهش تولید محصولات فولادی در چین
کاهش تقاضا از سوی فولادسازان چینی دلیلی شد تا تولید زغال سنگ در چین در سه ماه ابتدایی سال ۲۰۲۴ با کاهش ۴.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۱۱/۱ میلیارد تن برسد و به احتمال زیاد این روند کاهشی در سال ۲۰۲۴ ادامه پیدا میکند.
-
انجمن جهانی فولاد خبر داد:
رشد ۱.۷ درصدی تقاضای جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴
براساس پیشبینیهای انجمن جهانی فولاد تقاضای جهانی فولاد در سال میلادی جاری ۱.۷ درصد افزایش و به ۱.۷۹ حدود میلیارد تن خواهد رسید. در این میان فولادسازان چینی روزهای کم رونقی را در سال ۲۰۲۴ سپری خواهند کرد ولی تقاضا برای محصولات فولادی در هند رشد هشت درصدی خواهد داشت.
-
ایراسین بررسی میکند؛
صنعت فولادسازی چین در یک قدمی بحران
موجودی پنج محصولات فولادی در چین تا پایان ماه گذشته با رشد ۱۳ درصدی به ۲۳.۴ میلیون تن رسید ولی همچنان تقاضا در بازار داخلی پایین است. کارشناسان مدعیاند اگر از میزان تولید فولاد کاسته نشود، قیمتها ریزش بیسابقه تجربه میکند که فاجعهای برای صنعت فولادسازی چین به حساب میآید.
-
ایراسین بررسی میکند؛
رشد ۱۷ درصدی صادرات سنگ آهن از استرالیا و برزیل
حجم محمولههای سنگ آهن صادراتی استرالیا و برزیل به مقاصد جهانی در آخرین هفته مارس ۲۰۲۴ حدود ۲۸.۱ میلیون تن بالا رفت که از رشد ۴.۱ میلیون تنی در طول یک هفته حکایت میکند. بررسیها نشان میدهد حجم عمده این محمولههای صادراتی راهی چین شده است.