بومیسازی
-
ویدیو/مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در گفتگو با ایراسین مطرح کرد؛
عبور فولاد هرمزگان از بومیسازی و حرکت به سمت استفاده از تکنولوژی نوین/ عدم النفع ۲ همتی فولاد هرمزگان به دلیل ناترازی انرژی
عطاالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در حاشیه ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران گفت: فولاد هرمزگان از بومیسازی قطعات عبور کرده و امروز به سمت استفاده از تکنولوژی نوین در حرکت است. این شرکت با استفاده از شرکتهای دانشبنیان تلاش دارد تا هزینههای تولید را کاهش دهد و توان رقابتی خود را در بازار داخلی و صادرات افزایش دهد. در این راستا، فولاد هرمزگان به عنوان اولین شرکت فولادی در ایران، تفاهمنامهای برای استفاده از گاز هیدروژن امضا کرده است. این تفاهمنامه به صورت سهجانبه با همکاری ایمیدرو و فولاد مبارکه انجام میشود و با توجه به ناترازی انرژی و قطع گاز استفاده از هیدروژن میتواند این مشکلات را برطرف کند.
-
ویدیو/رئیس واحد ابزار دقیق و کالیبراسیون فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین مطرح کرد؛
بومیسازی در فولاد مبارکه نهادینه شده است/ ساخت داخل کاهش هزینهها و تأمین نیازهای دقیق صنعت فولاد را به همراه دارد
کامران کلوشانی، رئیس واحد ابزار دقیق و کالیبراسیون فولاد مبارکه در حاشیه ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران گفت: بومیسازی در تمام قسمتهای فولاد مبارکه اتفاق افتاده و نهادینه شده است. در این راستا، تأکید بر اهمیت بومیسازی در بخشهای مختلف فولاد، به ویژه در بازرسی فنی و اتوماسیون ابزار دقیق، وجود دارد. یکی از تجهیزات مهم بومیسازی شده، ضخامتسنج دیجیتال با ولتاژ ۷۵ تا ۱۰۰ کیلو ولت است که توسط پرسنل فولاد مبارکه ساخته شده و ۲ سال از بومیسازی آن میگذرد. این تجهیز اکنون در خط تولید نصب شده و به زودی توسط شرکت آتیه فولاد نقش جهان تجاریسازی خواهد شد.
-
تقدیر از رئیس بومیسازی فولاد مبارکه در اختتامیه ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران
مهدی شهیدی، رئیس بومیسازی مواد، قطعات و تجهیزات فولاد مبارکه در اختتامیه ششمین جشنواره نمایشگاه ملی فولاد ایران مورد تقدیر قرار گرفت.
-
امضای ۲ تفاهمنامه همکاری بومی سازی فولاد هرمزگان در ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران
۲ تفاهمنامه همکاری به منظور تقویت بومیسازی و حمایت از ساخت داخل در ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران در غرفه فولاد هرمزگان امضا شد.
-
در پنل تخصصی «درس آموختههای فرایند بومیسازی یا شیرهای گازی» مطرح شد؛
بومیسازی شیرهای گازی در فولاد مبارکه؛ گامی مؤثر در کاهش هزینهها و افزایش ایمنی
به گفته کارشناسان بومیسازی شرکت فولاد مبارکه، در پنل تخصصی «درس آموختههای فرایند بومیسازی یا شیرهای گازی»، بومی سازی شیرهای گازی گامی موثر در کاهش هزینهها و افزایش ایمنی در فولاد مبارکه را به همراه داشته است.
-
به میزبانی غرفه فولاد مبارکه انجام میشود؛
برگزاری ۳ پنل تخصصی در سومین روز از ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران
۳ پنل تخصصی «درس آموختههای فرایند بومیسازی موتورهای LV و HV»، « احیای هیدروژنی مسیر سبز هوشمندانه» و «درس آموختههای فرایند بومیسازی شیرهای گازی» در سومین روز از نمایشگاه ملی فولاد ایران در غرفه فولاد مبارکه برگزار میشود.
-
در پنل تخصصی «درسآموختههای فرآیند برندسازی سیستمهای گریسکاری» مطرح شد؛
بومیسازی بیش از ۹۰ درصد قطعات مورد نیاز گریسکاری شرکت فولاد مبارکه / برنامهریزی سازندگان توانمند دستگاههای گریسکاری برای تسلط بر بازار جهانی
شرکت آتیاندیشان بصیر از سال ۹۸ تاکنون موفق به بومیسازی ۲۰۰ محصول برای صنعت فولاد شده است، اقدامی که با حمایت شرکت فولاد مبارکه به ثمر نشده است؛ دستاوردی مهم برای کاهش وابستگی به واردات و ارتقای توانمندیهای داخلی بهویژه در حوزه سیستمهای گریسکاری، به طوری که اکنون بیش از ۹۰ درصد قطعات مورد نیاز گریسکاری شرکت فولاد مبارکه در داخل کشور تأمین میشود.
-
در پنل تخصصی گروه فولاد مبارکه در ششمین نمایشگاه فولاد ایران مطرح شد؛
بومیسازی مندریلهای نورد؛ گام بزرگ فولاد مبارکه برای کاهش وابستگی به واردات و ارتقای توانمندی داخلی
در پنل تخصصی «درسآموختههای فرآیند بومیسازی مندریلهای نورد» گروه فولاد مبارکه در ششمین نمایشگاه فولاد ایران، روند بومیسازی مندریلهای نورد به عنوان یکی از تجهیزات کلیدی خطوط تولید فولاد که باعث کاهش وابستگی به واردات و ارتقای توانمندی داخلی شده است، مطرح شد. این مندریلها که با همکاری شرکت فولاد مبارکه و سازندگان داخلی صورت گرفته، نهتنها پایداری تولید را تضمین کرده، بلکه بهرهبرداری موفق از این تجهیز، افقهای تازهای برای توسعه فناوریهای پیشرفته در صنعت فولاد کشور گشوده است.
-
ویدیو/ مدیرعامل شرکت فولاد سفیددشت در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
کاهش وابستگی به خارج با تکمیل بومیسازی در حوزه قطعهسازی، تجهیزسازی و فرایندسازی
محمود محمدی فشارکی، مدیرعامل شرکت فولاد سفیددشت در حاشیه ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران گفت: خوشبختانه زنجیره کامل تولید فولاد را در کشور داریم اما در بحث بومیسازی، این زنجیره کامل نبود و به صورت پراکنده فعالیتهایی انجام میشد که بیشترین آن در بحث بومیسازی قطعه بود. در پنج شش سال اخیر، هم قطعهسازی و هم تجهیزسازی و در کنار آن فرایندسازی در کشور در حال انجام است و به این ترتیب وابستگی ما در صنعت فولاد به خارج از کشور کمتر شده است. میزان وابستگی ما به خارج از کشور در حد ۶۰ دلار در هر تن فولاد است که برای فولاد با قیمت حدود ۵۰۰ دلار در هر تن عدد ناچیزی است و ان شاء الله با این اتفاقات وابستگی ما به قطعات، تجهیزات و فرایندها به صفر میرسد.
-
یادداشت اختصاصی ایراسین به مناسبت ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران؛
فولاد مبارکه؛ الگویی پیشرو در بومیسازی و توسعه شرکتهای دانشبنیان در کشور
شرکت فولاد مبارکه، بزرگترین فولادساز خاورمیانه، امروز نه تنها به عنوان یک بنگاه صنعتی، بلکه به عنوان یک پیشران در مسیر استقلال صنعتی کشور شناخته میشود. این شرکت که زمانی حتی ابتداییترین نیازهای خود را از خارج تأمین میکرد، اکنون به الگویی برای حرکتهای ملی در بومیسازی، حمایت از شرکتهای دانشبنیان و کاهش وابستگی به واردات بدل شده است.
-
به میزبانی غرفه فولاد مبارکه؛
۴ پنل تخصصی در دومین روز ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران برگزار میشود
چهار پنل تخصصی در دومین روز ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران به میزبانی غرفه فولاد مبارکه برگزار میشود.
-
در پنل «کک سوزنی، حلقه مفقوده در خودکفایی تولید الکترود» مطرح شد؛
تولید کامل الکترودگرافیتی تا یک ماه آینده در کارخانه اردکان
هومن کرباسی، مدیر تولید شرکت نوین الکترود اردکان، با اشاره به پیشرفتهای این شرکت در زمینه تولید الکترود گرافیتی، گفت: تا یک ماه آینده، تولید کامل الکترود در کارخانه اردکان آغاز خواهد شد. این کارخانه دارای پنج واحد اصلی شامل خمیر کربن، پریز الکترود، پخت الکترود، مرحله تزریق و ماشینکاری است. ظرفیت عملیاتی فعلی ما ۳۰ هزار تن است، اما در چشمانداز سهساله، هدف دستیابی به ظرفیت ۹۰ هزار تن را دنبال میکنیم.
-
در پنل «درسآموختههای فرآیند بومیسازی پمپهای سیالاتی» مطرح شد؛
فولاد مبارکه بیش از ۹۰ درصد نیازهای خود را از طریق سازندگان داخلی تأمین میکند
مهدی معینی، کارشناس بومیسازی شرکت فولاد مبارکه، با اشاره به تجربه ۲۵ ساله این شرکت در مسیر بومیسازی گفت: «فولاد مبارکه با تکیه بر دانش داخلی، اکنون به بلوغی در فرآیند بومیسازی رسیده است و بیش از ۹۰ درصد نیازهای خود را از طریق سازندگان داخلی تأمین میکند.
-
ویدیو/مدیر مجتمع فولاد و نورد سبا در گفتگو با ایراسین مطرح کرد؛
پیادهسازی الگوی جهادی «مکتب حبیب» در فعالیتهای مجتمع فولاد و نورد سبا
قاسم خوشدلپور، مدیر مجتمع فولاد و نورد سبا در حاشیه سومین همایش «مکتب حبیب» گفت: این برنامه به یاد و خاطره اسطوره مقاومت، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد. هدف ما پیادهسازی الگوی جهادی و مدیریتی «مکتب حبیب» در ارکان مختلف فعالیتهای مجتمع فولاد و نورد سبا است. در این راستا تلاش میکنیم تفکر جهادی و امید را در تمامی بخشهای مجتمع رسوخ دهیم. همچنین از شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزه دعوت کردیم تا با معرفی محصولات و فعالیتهای خود به تحقق بومیسازی، خودباوری و استقلال کشور کمک کنند.
-
معاون اجرایی سپاه صاحبالزمان (عج) اصفهان:
مجتمع فولاد و نورد سبا نمونهای از خودکفایی ملی و دستاوردهای انقلاب است
حجتالله صفرپور، معاون اجرایی سپاه صاحبالزمان (عج) اصفهان گفت: در مقابل تهدیدات دشمن باید دستاوردهای انقلاب را به نمایش عموم مردم به ویژه جوانان گذاشت و فولاد مبارکه و مجتمع فولاد و نورد سبا نمونههای بارز ظرفیتهایی هستند که بعد از انقلاب اسلامی شکل گرفتند و اکنون با تکیه بر نیروی انسانی داخلی فعالیت میکنند.
-
صرفهجویی ۱۴ میلیون یورویی با بومیسازی تجهیزات صنعتی در فولاد سنگان
سیدحجت میراسدی مدیر مهندسی کارخانه و بومیسازی فولاد سنگان اعلام کرد: در سال گذشته ۱۷۵۰ نسخه مدرک فنی تدوین و ۱۳۰ قطعه نیز بومیسازی گردید. همچنین صرفهجویی ارزی معادل ۲ میلیون یورو از محل بومیسازی قطعات و تجهیزات به دست آمده و این دستاوردها، بخشی از برنامه کلان این واحد در جهت کاهش وابستگی به واردات و ارتقای سطح فناوری داخلی است.
-
توسط دانشبنیانها؛
دستگاه اره رشتهای فولاد بُر در اصفهان بومیسازی شد
دستگاه اره رشتهای فولاد بُر در اصفهان توسط شرکتهای دانش بنیان تولید شد.
-
ویدیو/ مدیر انرژی و سیارات فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین:
ناترازی انرژی از ابتدای راهاندازی فولاد مبارکه وجود داشته است/ برنامهریزی برای استفاده از دانش بومی برای حفظ نیروگاههای فولاد مبارکه
سید امیر طباطباییان، مدیر انرژی و سیالات فولاد مبارکه در حاشیه همایش سالانه «کاربران توربینهای گازی با تمرکز بر نیروگاه کلاس F» گفت: انرژی چالش اصلی و فعلی کشور است. امروز بحث ناترازی را رئیس جمهور و همه مردم احساس میکنند، اما چندین سال است که فولاد مبارکه با آن دست به گریبان بوده و از ابتدای راهاندازی فولاد تا امروز ناترازی انرژی در زمستان و تابستان وجود داشته و از سال ۱۳۹۹ قطعی برق و گاز را داشتیم. نبود سوخت و نبود گاز نیروگاههای کشور را دچار محدودیت کرده است چون نتوانستند برق تولید کنند و در نتیجه صنایع عمده مانند فولاد مبارکه و همچنین بخش خانگی دچار قطعی برق هستند.
-
با حمایت فولاد هرمزگان از شرکتهای دانشبنیان انجام شد؛
بومیسازی آسیاب دیسکی در شرکت فولاد هرمزگان
آسیاب دیسکی که نقش خردایش و پودرسازی نمونهها را بر عهده دارد با همت واحد بومیسازی و خرید فولاد هرمزگان و حمایت این شرکت از یکی از شرکتهای دانشبنیان داخلی بومیسازی شد.
-
بومیسازی روتور مکنده آگلوماشین ۴ ذوب آهن اصفهان
به همت کارکنان ذوب آهن اصفهان بومیسازی روتور مکنده آگلوماشین ۴ با موفقیت انجام شد که منجر به جلوگیری از خروج ارز به میزان ۵۶۰ هزار یورو از کشور گردید.
-
در ۱۸ ماه گذشته؛
۷ میلیون دلار قطعه در فولاد هرمزگان بومیسازی شد
سرپرست معاونت بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه هفت میلیون دلار قطعه، تجهیز و ماده مصرفی از سال گذشته تاکنون در این شرکت بومیسازی شده است، گفت: بومیسازی قطعات و تجهیزات در این شرکت با رویکرد کاهش انحصار در تأمین قطعات خارجی و کاهش وابستگی تأمین قطعات به ارز بوده است.
-
مدیرکل دفتر ماشین آلات سنگین وزارت صمت عنوان کرد؛
داخلیسازی نیمی از قطعات ماشین آلات سنگین در کشور
مدیرکل دفتر ماشین آلات سنگین وزارت صمت گفت: ۲۰ شرکت بخش خصوصی در زمینه تولید ماشین آلات معدنی و راهسازی فعالیت دارند که توانسته اند نیمی از قطعات ماشین آلات این حوزه را داخلیسازی کنند.
-
به همت متخصصان فولاد تاراز رخ داد؛
صرفهجویی چشمگیر در فولاد تاراز با بومیسازی سینک رول خط گالوانیزه
مدیر تولید و تعمیرات شرکت فولاد تاراز گفت: بومیسازی سینک رول خط گالوانیزه صرفهجویی چشمگیر در فولاد تاراز را بر عهده داشت.
-
ویدیو / معاون صنایع عمومی وزارت صمت در جمع خبرنگاران؛
۵۵ درصد از مواد اولیه مورد نیاز تأسیسات تهویه مطبوع داخلیسازی شده است/ راهاندازی گروه تأسیسات سرمایشی و گرمایشی در وزارت صمت
محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در حاشیه بازدید از بیست و سومین نمایشگاه تأسیسات تهران گفت: تا امروز ۵۵ درصد از نیاز اولیه تولید صنعت تاسیسات سرمایشی، گرمایشی داخلی سازی شده به گونهای که در تولید کولر گازی ۳۵ درصد و در تولید پکیج به ۷۰ درصد داخلی سازی رسیدهایم. در ۶ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶ درصد افزایش صادرات و ۱۵.۵ درصد کاهش واردات محصولات تأسیسات را در کشور داشتهایم. همچنین به دستور وزیر صمت گروه تأسیسات سرمایشی و گرمایشی در زیرمجموعه اداره کل صنعت لوازم خانگی راهاندازی خواهد شد و برنامه راهبردی این صنعت را دنبال خواهیم کرد.
-
با بومیسازی بوگی پل جرثقیل سقفی ارسال محصول حاصل شد؛
صرفهجویی ارزی ۱۰۰ هزار دلاری در فولاد هرمزگان
کارشناس بومیسازی، مهندسی قطعات و تجهیزات شرکت فولاد هرمزگان گفت: با بومیسازی بوگی پل جرثقیل سقفی ارسال محصول در فولاد هرمزگان، به میزان ۱۰۰ هزار دلار صرفهجویی ارزی حاصل شد.
-
بلوغ خودباوری در فولاد سنگان/بومیسازی مانع خروج ۱۲ میلیون یورو ارز از کشور شد
شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان دست به کارهای بزرگی زدهاست. بومی سازی قطعات که مانع خروج بیش از ۱۲ میلیون یورو ارز از کشور می شود و رشد ۵۴ درصدی فروش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بهانهای شد تا عملکرد شرکت را زیر ذرهبین قرار دهیم.
-
صرفهجویی ارزی ٤٠ درصدی با طراحی و ساخت اتوبوس برقی شهری در کشور
به همت یک شرکت دانشبنیان، ساخت و توسعه قوای محرکه الکتریکی اتوبوس برقی شهری، حدود ٤٠ درصد از خروج ارز از کشور جلوگیری و از واردات محصولات مشابه بهصورت CBU جلوگیری به عمل خواهد آمد.
-
در نشست مشترک مدیران برنامه ریزی خرید فولادسازان کشور مطرح شد؛
همگامی فولادسازان در حوزه بومی سازی و تقویت توان ساخت داخل
دومین گردهمایی مدیران «برنامهریزی خرید» فولادسازان کشور به میزبانی فولاد خراسان در مشهد برگزار شد.
-
بومیسازی اجکتور پمپهای خلأ واحد گاززدایی فولاد مبارکه ( L RH-TOP)
رئیس تعمیرات عملیات ثانویه فولاد مبارکه از بومیسازی اجکتور پمپهای خلأ واحد گاززدایی (RH-TOP) فولاد مبارکه خبر داد.
-
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران:
بومیسازی با خلق تکنولوژیهای جدید اتفاق میافتد
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران در نشست هماندیشی با اعضای کمیسیون کمیته بومیسازی این شرکت، بر این موضوع تأکید کرد که کمیته بومیسازی بایستی یک مرکزی برای خلق تکنولوژی و مهارت باشد.