کیوان جعفری طهرانی

تحلیل‌گر ارشد بازار بین‌المللی فولاد و سنگ‌آهن، با اشاره به برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی مؤسسه SteelRadar در ترکیه، این رویداد را فرصتی کم‌نظیر برای توسعه صادرات زنجیره فولاد ایران دانست و از حضور گسترده سخنرانان و شرکت‌کنندگان بین‌المللی در این کنفرانس خبر داد.

به گزارش ایراسین به نقل از معدن‌نیوز، کیوان جعفری طهرانی، تحلیل‌گر ارشد بازار بین‌المللی فولاد و سنگ‌آهن، با اشاره به برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی مؤسسه SteelRadar در ترکیه، این رویداد را فرصتی کم‌نظیر برای توسعه صادرات زنجیره فولاد ایران دانست و از حضور گسترده سخنرانان و شرکت‌کنندگان بین‌المللی در این کنفرانس خبر داد.

تحلیل‌گر ارشد بازار بین‌المللی فولاد و سنگ‌آهن، درباره جزئیات نخستین کنفرانس بین‌المللی مؤسسه SteelRadar در ازمیر ترکیه توضیح داد. این کنفرانس روزهای پنج‌شنبه و جمعه، ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت‌ماه (۱۵ و ۱۶ می) برگزار خواهد شد و با استقبال گسترده‌ای از سوی فعالان این صنعت مواجه شده است.

به گفته جعفری طهرانی، با وجود آن‌که این نخستین رویداد بین‌المللی SteelRadar است، تاکنون ۳۶ سخنران بین‌المللی از کشورهای مختلف اعلام آمادگی کرده‌اند. از ایران نیز چهره‌هایی همچون بهرام سبحانی رئیس انجمن فولاد و امیر علیقلی‌زاده، از مدیران باسابقه صنعت، حضور خواهند داشت.

وی استقبال گسترده از این رویداد را مرتبط با فضای کنونی مذاکرات ایران و آمریکا دانست و افزود: بعد از اعلام رسمی حضور من به‌عنوان سخنران، بسیاری از شرکت‌های اروپایی و حتی آمریکایی که در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا فعالیت دارند، برای حضور در کنفرانس اعلام آمادگی کردند. این کنفرانس فرصتی برای برگزاری جلسات تجاری مهم خواهد بود.

جعفری طهرانی با اشاره به اینکه منطقه MENA شامل ۱۹ کشور از خلیج فارس، شمال آفریقا، ترکیه و ارمنستان است، افزود: محل برگزاری کنفرانس به‌درستی انتخاب شده و حضور گسترده شرکت‌کنندگان از آفریقا نیز تأیید کننده همین نکته است.

وی همچنین به اهمیت توسعه صادرات زنجیره فولاد کشور اشاره کرد و گفت: در این کنفرانس نماینده چند شرکت فولادی و معدنی ایرانی خواهم بود و مذاکرات مهمی با شرکت‌های ترکیه‌ای، هندی و سایر فعالان خاورمیانه خواهیم داشت.

وی صادرات گندله به هند را یکی از محورهای مهم مذاکرات دانست و تأکید کرد که توسعه بازار ترکیه نیز از اولویت‌هاست.

جعفری طهرانی با اشاره به محدودیت‌های تجاری ترکیه در سال‌های اخیر، از جمله وضع عوارض ۲۰ تا ۲۵ درصدی بر واردات بیلت ایران در برهه‌ای از زمان و یا توقف خرید اسلب، گفت: با این حال ترکیه هنوز یک بازار بزرگ با ظرفیت بالاست و با توجه به جمعیت بیشتر ایران نسبت به ترکیه، فرصت‌های صادراتی قابل‌توجهی پیش روی ماست.

در پایان، وی با اعلام ثبت‌نام بیش از ۳۲۴ نفر برای شرکت در کنفرانس ازمیر و پیش‌بینی افزایش این عدد تا بیش از ۴۰۰ نفر، از شرکت‌ها و خریداران خارجی دعوت کرد تا از این فرصت طلایی برای تعامل با بخش معدن و صنایع معدنی ایران بهره‌برداری کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =