به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، رامین سلسالی اظهار داشت: بخش اکتشاف معدنی در استان به دلیل موانعی از جمله اختصاص زمین و ماده معدنی و در اصطلاح واگذاری سین کار معدنی به بهره برداران تحت تأثیر قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: با وجود اینکه حفاریهای عمقی برای اکتشافات معدنی در کشور انجام گرفته ولی در استان در این زمینه حرکت قابل توجهی نداشته ایم.
سلسالی اظهار کرد: در استان زنجان حدود ۱۳ محدوده اکتشاف معدنی در اختیار ایمیدرو قرار داده شده است ولی به دلیل چالشها و معضلاتی که در حوزه منابع طبیعی وجود دارد، هنوز کار قابل توجهی در حوزه اکتشاف در این محدودهها انجام نشده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم به برنامههای تولیدی در حوزه معادن برسیم نیازمند توسعه عملیاتهای اکتشافی هستیم.
رئیس خانه معدن استان زنجان گفت: از ۱۰ معدن کلاس جهانی که در کشور وجود دارد، یک معدن انگوران در استان زنجان واقع شده که البته ذخایر آن رو به اتمام است، از این رو باید به فکر جایگزینی در حوزه معدن در استان باشیم در غیر این صورت ظرفیت صادراتی استان که سرب و روی سهم قابل توجهی در آن دارد پایین خواهد آمد.
بنا بر اعلام اداره صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تاکنون بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد ریال در معادن استان سرمایه گذاری انجام شده است و بیش از سه هزار نفر در این بخش اشتغال دارند.
زنجان دارای ۳۶ نوع ماده معدنی بوده و جزو معدود استانهای کشور با این تنوع مواد معدنی است.
ارسال نظر