صادرات فولاد
-
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتوگو با ایراسین:
محصولات فولاد مبارکه استانداردهای لازم برای صادرات به آسیا، خاور دور و اروپا را داراست/ در صورت رفع مشکلات، ۸۰ درصد محصولات فولاد مبارکه را میتوان صادر کرد
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: از ابتدای راه اندازی شرکت فولاد مبارکه، قراردادها برای تولید محصولات هایتک و مطابق با استانداردهای بین المللی بوده و در تمام ادوار تغییر مدیریتی در این مجموعه نیز تنها موردی که تغییر نکرده و مورد توجه بوده، تولید محصولات با کیفیت است که تمام استانداردهای لازم برای صادرات به آسیای میانه، خاور دور و اروپا را دارا باشد.
-
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتوگو با ایراسین:
صادرات فولادمبارکه به اقصی نقاط جهان از کیفیت ۱۰۰درصدی محصولات خبر میدهد
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در خصوص میزان کیفیت محصولات تولیدی شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: به دلیل اینکه محصولات شرکت فولاد مبارکه ۱۰۰ درصد با کیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی است، طی سالهای گذشته توانسته صادرات قابل قبول و گسترده ای در این صنعت داشته باشد؛ زیرا اگر اینگونه نبود اقصی نقاط جهان همچون کشورهای صنعتی اروپایی خریدار محصولات این شرکت فولادی نبودند.
-
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه در گفت و گو با ایراسین مطرح کرد؛
ثبت رکورد جدید فروش و حمل محصولات فولاد مبارکه
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به فروش بیش از ۷.۶ میلیون تنی محصولات این شرکت در سال ۹۹ گفت: فولاد مبارکه علاوه بر تحقق برنامه فروش سالیانه خود در ۱۳۹۹، با حمل ۷ میلیون و ۷۵۳ هزار تن محصولات به مقصد مشتریان، رکورد جدیدی را به ثبت رساند.
-
ایراسین بررسی کرد؛
رشد منفی ۲۰ درصدی صادرات محصولات فولادی در ۱۰ ماهه امسال
مقایسه میزان واردات و صادرات انجام شده فولاد میانی و محصولات فولادی در ۱۰ماهه سال ۹۸ و ۹۹ نشان از رشد منفی ۲۰درصدی صادرات محصولات فولادی دارد.
-
کاهش ۱۲ درصدی صادرات شمش فولادی در ۱۰ ماهه ۹۹
میزان صادرات شمش فولادی (بیلت و بلوم و اسلب) در ۱۰ ماهه امسال به رقم پنج میلیون و ۱۳۶ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۱۲ درصدی را نشان میدهد.
-
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران در گفتوگو با ایراسین مطرح کرد:
شکوفایی و رونق صنایع با چرخه صادرات تکمیل میشود
عضو هیئت مدیره خانه صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت: سیاستهای مقطعی ممنوعیتهای صادراتی در برخی محصولات برای تامین نیاز داخلی بازار نهایتا به زیان تولید است، چون در دنیای امروزی سهم بازارهای خارجی یکی از اهداف تعیین شده صنایع مختلف است.
-
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتوگو با ایراسین مطرح کرد:
قیمتگذاری دستوری دستاوردی برای مدیریت بازار نداشت
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به موضوع مطرح شده حذف قیمتگذاری دستوری دولت در فولاد و سیمان گفت: این سیاست اصولاً دستاوردی برای مدیریت بازار نداشت و همواره رانت ایجاد کرد که باید برطرف شود.
-
رشد صادرات فولاد اوکراین
صادرات فولاد نیمه آماده از اوکراین در ماه ژانویه رشد داشته است.
-
کاهش ۸.۸ درصدی صادارت فولاد در آمریکا
صادارت فولاد از آمریکا در سال ۲۰۲۰ میلادی ۸.۸ درصد کاهش داشته است.
-
رشد 122 درصدی صادارت صفحات فولادی ترکیه
صادرات صفحات فولادی از ترکیه در ماه دسامبر 2020 به میزان 122 درصد رشد داشته است.
-
مدیرعامل فولاد البرز ناب آرش در گفتوگو با ایراسین گفت:
تحریمها مانع از توسعه صنعت فولاد ایران نیست / سهم 5 درصدی استان زنجان از تولید فولاد در آینده نزدیک
مدیرعامل فولاد البرز ناب آرش با اشاره به اهمیت توسعه صنعت فولاد گفت: فولاد یکی از کالاهای استراتژیک است و هرچه در این صنعت توانمندی بالاتری وجود داشته باشد از نظر توسعهیافتگی شاخص بالاتری خواهیم داشت که خوشبختانه این امر در کشورمان محقق شده است.
-
تاثیر حذف یارانه انرژی بر صنعت فولاد
حذف یارانه از انرژی، پیش نیاز حرکت به سمت صنعتی شدن کشور است و در اهمیت اجرای آن تردیدی وجود ندارد، ولی نحوه اجرای آن بسیار مهم است. سرانه مصرف فولاد ایران در سال 2019 به میزان 223 کیلوگرم به ازای هر نفر بوده است و با توجه به سند چشمانداز صنعت فولاد، تولید فولاد در افق 1404 باید به میزان 55 میلیون تن افزایش یابد که مصرف انرژی بسیار زیادی را به همراه خواهد داشت و تاثیر حذف یارانه انرژی روی صنعت فولاد تا افق 1404 بسیار چشمگیر و حیاتی خواهد بود.
-
رئیس خانه تجارت ایران – ترکیه در گفتوگو با ایراسین :
سیاست توسعه صادرات فولاد ترکیه زنگ خطری برای بازارهای سنتی ایران است / الگوی عثمانی توسعه صادرات فولاد؛ بایدها و نبایدها
هفته گذشته درحالی اخبار مربوط به هدفگذاری ترکیه برای افزایش تولید فولاد به عنوان یک کالای استراتژیک در رسانههای بینالمللی مطرح شد که بسیاری از کارشناسان براین باورند سیاستگذاریهای این کشور علیرغم برخورداری ترکیه از بسیاری از مزایای ایران میتواند الگویی مناسب برای مسئولان و تصمیمگیرندگان صنعتی کشورمان بخصوص در صنعت فولاد سازی شناخته شود.
-
یک کارشناس صنعت فولاد به ایراسین گفت:
عملکرد واقعی بورس به دلیل سیاستهای دولتی مخدوش شد/ شفافیت بورس کالا قربانی تفکر دولتی شده است
یک کارشناس صنعت فولاد با اشاره به دستورالعملهای اخیر فولادی وزارت صمت برای مدیریت بازار این محصول استراتژیک و جلوگیری از سودجویی گروهی خاص گفت: استفاده از کارکردهای اصلی بورس برای شفافسازی بازار یکی از تجارب موفق در جهان است، اما در ایران این دستاورد به دلیل برخی موانع و البته سوء مدیریتها زیر سوال رفته و بعضا به بیراهه کشیده شد.
-
رشد 11.2 تولید فولاد در برزیل
تولید ماهانه فولاد در برزیل 11.2 درصد رشد داشته است.
-
هدف گذاری صادرات 23 میلیون تن فولاد از سوی ترکیه برای سال 2021
ترکیه برای سال جاری میلادی (2021) صادارت 23 میلیون تن فولاد را هدف گذاری کرده است.
-
عضو هیاتمدیره مجمع واردات به ایراسین گفت:
تجارت با دستورالعمل و بخشنامه سازگار نیست/ آزموده را آزمودن خطاست
درحالی موضوع مدیریت بازار فولاد و تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع پایین دستی از سوی برخی مسئولان مطرح شده و دستورالعملهایی در این زمینه صادر شده است که اغلب کارشناسان و فعالان عرصه تجارت خارجی و البته تولید کنندگان براین باورند که باید اجازه دهیم اقتصاد و تجارت به صورت طبیعی به کار خود ادامه دهد چون بخشنامه و دستورالعمل کارساز نیست.
-
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به ایراسین گفت:
فرصتی که تحریمهای فولادی اخیر آمریکا در اختیار صنایع پایین دستی ایران قرار میدهد/ صنعت فولاد ایران زیر بار تحریمها آبدیده شده است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحریم برخی شرکتهای فولادی ایران از سوی آمریکا گفت: با توجه به آمارهای منتشر شده از صنعت فولاد کشور این صنعت در گذشته زیربار تحریمهای یکجانبه آمریکا نه تنها ایستادگی کرد بلکه به دستاوردهای بسیار ارزشمندی نیز رسید، بنابراین این تحریمهای جدید نه تنها نگرانی ایجاد نمیکند بلکه نعمتی در اختیار صنایع پایین دستی کشور برای رونق تولید است.
-
رئیس اتحادیه صادرکنندگان سرب و روی ایران به ایراسین گفت:
دولت نباید معادن را یک دکان ببیند / معادن چاههای نفت آینده هستند
درحالی موضوع برداشت از صندوق توسعه ملی برای رونق معادن مطرح شده است که اغلب کارشناسان و فعالان این عرصه معتقدند سرمایهگذاران معادن و البته فعالان در این بخش بیش از اینکه به وام یا مبالغی با این روند نیاز داشته باشند نیازمند ثبات سیاستگذاری و تسهیل شرایط کسب و کارشان هستند.
-
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت:
تیغ دولبه مقابله با خام فروشی؛ مراقب بازارهای صادراتی باشیم
انتشار خبر دریافت مالیات از صادرات مواد اولیه معدنی و پتروشیمی با رویکرد جلوگیری از خام فروشی اگرچه به ظاهر امری کاملا منطقی و اصولی است اما کارشناسان و فعالان عرصه بازرگانی براین باورند که باید مراقب بازارهای صادراتی باشیم و به طور اصولی و منطقی در این زمینه گام برداریم.
-
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
در شرایط کنونی باید حداکثر صادرات محصولات فولادی را داشته باشیم/ مشکل اصلی اجازه برای صادرات است
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت:در حال حاضر فرصت بسیار مناسبی برای صادرات ایجاد شده است و ما شاهد افزایش جهانی قیمت محصولات فولادی هستیم، اما مشخص نیست این قیمت ها تا چه زمانی پابرجاست و ما باید از این فرصت استفاده کنیم و حداکثر صادرات را داشته باشیم.
-
رئیس اتاق بازرگانی ایران و هند در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
هند می تواند یکی از مقصدهای مهم صادرات فولاد و مواد معدنی ایران باشد
رئیس اتاق بازرگانی ایران و هند گفت: هند یکی از کشورهایی است که می تواند مقصد کالاهای صادراتی کشورمان در بخش غیرنفتی و به ویژه کالاهایی مثل فولاد باشد، با اینکه هند یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان است ولی می تواند برخی از نیازهای خود را از طریق ایران تامین کند.
-
رئیس اتحادیه آهن و فولاد در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
واردات محصولات فولادی توجیهی ندارد/ اهمیت دادن به تولید داخل و اشتغالزایی ضروری است
رئیس اتحادیه آهن و فولاد گفت: ما در حوزه تولید فولاد خودکفا هستیم و تولیدات داخلی ما پاسخگوی نیاز کشور و اکثر صنایع است و توجیهی ندارد که ما در زمینه محصولات فولادی شاهد واردات باشیم.
-
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران به ایراسین گفت :
نپذیرفتن FATF بازارهای بزرگ صادرات را از صنایع فولاد و معدنی کشور می گیرد
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: پذیرش سازو کارهای مالی و استانداردهای جهانی هزینه ها را برای صنایع فولادی و معدنی به حداقل می رساند .
-
رئیس اسبق هیئت عامل ایمیدرو در گفتگوی با ایراسین عنوان کرد:
رویکرد صادرات، محور اصلی تولید فولاد باشد/ نیاز کشور سرمایه گذاری روی معادن عمق است
رئیس اسبق هیئت عامل ایمیدرو گفت: باید محور تولید فولاد را صادرات و نیاز دنیا قرار دهیم. بدهی است که نیاز کشور هم در این رویکرد تامین می شود، چون ما سنگ آهن، گاز و نیروی متخصص بسیار خوب به میزان کافی داریم.
-
افزایش 25 درصدی صادرات صفحات فولادی آمریکا
صادرات صفحات فولادی نازک آمریکا در ماه اکتبر 25 درصد رشد داشته است.
-
ایراسین با نگاه به برخی ایرادات وارده بر شیوه نامه ابلاغی دولت بررسی کرد:
قیمت پایه تعیین شده فولاد، عادلانه نیست/ برای عرضه داخلی فرمول تعریف شود/ دلیل منوط شدن صادرات فولاد به عرضه هفتگی در بورس چیست؟
شیوهنامه ساماندهی عرضه و تقاضای زنجیره فولاد که در اواخر آبان ماه امسال از سوی معاونت اقتصادی دولت به مجموعه شرکتهای فولادی و صنایع پایین دستی آن ابلاغ شد، ایرادات فراوانی از لحاظ کارشناسی داشت و همین مسئله سبب شد تا اعتراضهای فراوانی از سوی انجمنهای تخصصی بر آن وارد شود.
-
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
از جهش قیمت ها در بازار جهانی فولاد به خوبی استفاده نمی کنیم/ صادرات امسال باید حداقل 3 میلیون تن بیشتر باشد اما 20 درصد کمتر شده است
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: با توجه به جهش قیمت ها در بازار جهانی فولاد می توانستیم به خوبی از این فرصت استفاده کنیم و مازاد تولیدی خودمان در صنعت فولاد را صادر کنیم، اما این اتفاق به دلیل محدودیت های شیوه نامه صورت نگرفته است.
-
هلنیک شیپینگ نیوز خبر داد؛
ارزش صادرات فولاد ایران به 1.5 میلیارد دلار رسید
ارزش صادرات فولاد ایران در هفت ماه به یک میلیارد و 500 میلیون دلار رسید.
-
افزایش 2.6 درصدی تولید فولاد در ترکیه
تولید فولاد ترکیه در 9 ماه نخست سال جاری میلادی 2.6 درصد رشد داشته است.