صنایع معدنی
-
هدف گلنکور کاهش ۲۵ درصدی انتشار کربن تا سال ۲۰۳۰ است
اهداف جدید شرکت معدنی گلنکور برای تغییرات اساسی در راستای انرژی سبز و محافظت از محیط زیست معین شده است.
-
عقیق لاگونا، بوسهی آتش روی یک سنگ
قرنهاست که سنگهای قیمتی با درخشش خیره کننده و رنگهای دلربا، انسان را مجذوب کردهاند. در میان این گنجینهها، عقیق لاگونا با تلفیقی چشمگیر از رنگهای زنده و خطوط درهمتنیده، خودنمایی میکند. اما این سنگ مسحورکننده از کجا میآید و چه سفری را طی میکند تا زینتبخش انگشترها و گردنبندهای ما شود؟
-
وزن آبوهوایی معادن
با ایجاد تحول در عملکرد، صنعت معدن میتواند نقش بزرگتری در رسیدگی به تغییرات آبوهوایی داشته باشد. رابرت فریدلند، موسس و مدیر اجرایی معادن ایوانهو در کنفرانس مواد معدنی حیاتی گفت: صنعت معدن میتواند نقش بزرگتری در رسیدگی به تغییرات آبوهوایی ایفا کند، اما باید تغییراتی را در نحوه عملکرد خود اعمال کند.
-
پیوست مردمی اقتصاد معدنی
تعریف اهداف و استانداردها، نظارت و اندازهگیری عملکرد، گزارش نتایج، بررسی و تایید اطلاعات، آموزش تمرینات ESG و بهبودبخشی و همکاری و نوآوری برای تعالی ESG از مهمترین استراتژی شرکتهای معدنی برای بهبود شفافیت هستند. معدن یک صنعت حیاتی است که مواد ضروری را برای بخشهای مختلف اقتصاد فراهم میکند، اما از نظر مسائل زیستمحیطی، اجتماعی و حاکمیتی (ESG) نیز با چالشهای مهمی مواجه است.
-
چالشهای معدن ادامه دارد
ایران از ظرفیتهای غنی معدنی برخوردار است، تکیهبر این پتانسیلها میتواند زمینه توسعه صنعتی و اقتصادی کشور را فراهم کند. در همین حال به بهبود اشتغالزایی و همچنین حضور موفق صنایع ایران در بازار تجارت جهانی منتهی شود.
-
عماد مهدیفر فعال حوزه معدن:
اولویتهای حوزه معدن در سال ۱۴۰۳ چیست؟
ابتدای سال ۱۴۰۳ آماری از شرکت ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) منتشر شده که در آن گفته شده «عملکرد حفاری اکتشافی ایمیدرو طی یازده ماه سال ۱۴۰۲ به ۵۱۶ هزار متر رسید که این رقم ۱۳درصد بیش از رقم پیشبینی بوده است.»
-
اعلام جزییات همکاری معدنی با روسها/ زنگ خطر افزایش سن معادن در ایران
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: هنوز قراردادی با روس ها امضاء نشده است، اما اگر تفاهم نامه موجود منجر به قرارداد شود، روس ها هم مانند شرکت های دیگر فقط تولید اطلاعات پایه را در مرحله شناسایی و پی جویی انجام می دهند و هیچ کار دیگری جز این انجام نمی دهند.
-
افزایش تولید، مشارکت مردم و ایجاد اشتغال، هدف معدن سنگ آهن خواف
افزایش تولید در کنار افزایش مشارکت مردم و ایجاد اشتغال با کمک بخش خصوصی، از مهمترین اهداف بزرگترین معدن سنگ آهن کشور در خواف است.
-
صدور ۱۶ گواهی کشف معدن در استان مرکزی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: صدور گواهی کشف بخش معادن این استان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشت و به ۱۶ گواهی رسید.
-
پلیس راور سه مهندس مفقود شده معدن را در بیابان نجات داد
فرمانده انتظامی راور با اشاره به مفقود شدن و سرگردانی سه مهندس در بیابان اطراف معدن سرب و روی گزک از توابع این شهرستان گفت: این افراد با تلاش ماموران پاسگاه عملیاتی حرجند، نجات یافتند.
-
امکان ترانزیت سنگ آهن افغانستان با خط آهن خواف- هرات فراهم شد
مدیر کل راه آهن خراسان گفت: امکان ترانزیت سنگ آهن و مواد معدنی منطقه هرات افغانستان از طریق خط آهن خواف-هرات به بنادر جنوبی کشور و سپس انتقال به دیگر کشورها فراهم شده است.
-
نگاهی کوتاه به عملکرد ایمیدرو طی ۱۱ ماه ۱۴۰۲؛
موثقی نیا خبر داد: بومی سازی فناوری های جدید در زنجیره الومینیوم
رئیس هیات عامل ایمیدرو درباره فناوری های جدید در زنجیره آلومینیوم گفت: نخستین طرح تولید هیدرات های ویژه در ایران و خاورمیانه با سرمایه گذاری هزار میلیارد ریالی و اشتغال ۱۱۰ نفری وارد مدار تولید شده است.
-
تضمین رشد درون زای اقتصاد با مزیت های معدن
بهرامن، نایبرئیس اتاق ایران در یادداشت خود ضمن تشریح ظرفیتهای معدنی کشور، به الزامات تبدیل شدن این بخش به موتور محرک رشد درونزای اقتصاد در یک فضای رقابتپذیر پرداخته است.
-
طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی کشور در دولت سیزدهم
طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در بخش علوم زمین و معدن کشور در دولت سیزدهم بهعنوان یکی از مؤلفههای مهم اقتصادی و اشتغالزایی اجرایی شد که دستاوردهای خوبی به همراه داشت.
-
حمایت ۳۹ هزار میلیارد ریالی صندوق بیمه معدنی از معدنکاران بخش خصوصی
ارزش بیمه نامههای صادره صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیتهای معدنی تا پایان بهمن سال ۱۴۰۲ به بیش از ۳۹ هزار میلیارد ریال رسید.
-
دانبوریت طلایی، سنگی که مشهور نیست
دانبوریت طلایی یک سنگ قیمتی کمیاب و بسیار ارزشمند است که به دلیل شفافیت استثنایی، درخشندگی و رنگ طلایی منحصر به فردش شناخته میشود.
-
طی یازده ماه امسال صورت گرفت؛
امضای ۷۵۰ میلیون دلار قرارداد سرمایه گذاری در منطقه ویژه خلیج فارس
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس با بررسی شاخصهای عملکردی ۱۱ ماههی امسال، تداوم روند توسعه و پیشرفت در این منطقهی عظیم صنعتی را تشریح کرد.
-
کونزیت، نماد عشق و آرامش
سنگ کونزیت، با رنگهای صورتی ملایم و درخشش خیرهکننده، به عنوان گوهر عشق و آرامش شناخته میشود.
-
آندرادیت سبز، سنگی کمیاب با قلبی به رنگ طبیعت
در سرزمین جواهرات کمیاب، آندرادیت با رنگ سبز درخشان خود همچون قطعهای از بهشت بر روی زمین میدرخشد.
-
ایمیدرو مطرح کرد؛
توسعه زیر بناهای مناطق معدنی با سرمایه گذاری ۱۶ هزار میلیارد ریالی
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال برای ایجاد، تکمیل و توسعه زیرساختهای معدن و صنایع معدنی کشور هزینه شده است.
-
پنج مسیر معدنکاری پایدار
روند افزایشی جمعیت جهان و چالشهای محیطزیستی این اولتیماتوم را به شرکتهای معدنی داده که تکنیکها و راههای جدیدی را در دستور کار قرار دهند. استفاده از برخی تکنیکهای جایگزین در معدن میتواند میزان آلودگی و مصرف منابع طبیعی را کاهش دهد. شرکتهای معدنی همچنین میتوانند با استفاده از تجهیزات سازگار با محیطزیست و پیشرفتن به سمت استخراج پایدار، شرایط زندگی بهتری را برای کارگران معدن ایجاد کنند.
-
یاقوت سرخ، اوج جذابیت طبیعت در یک سنگ
یاقوت سرخ، سنگی کمیاب و ارزشمند با رنگ قرمز آتشین است که زیبایی و درخشش خیره کننده ای دارد.
-
انواع کوارتز روتیلی، یکی از یکی زیباتر
کوارتز روتیلی، سنگی شفاف و درخشان با الیاف نازک روتیل در داخل آن است که زیبایی و جذابیت خاصی به آن بخشیده است.
-
اطلس تجارت معدن
آمار تجارت خارجی در ۱۰ماهه ۱۴۰۲ حاکی از این است که صادرات و واردات بخش معدن در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. بررسیها اما نشان میدهد واردات بخش معدن نسبت به صادرات در این بازه زمانی افزایش بیشتری را ثبت کرده است.
-
رونق معدنکاری در اعماق دریا اجتناب ناپذیر است؟
مصوبه اخیر نروژ برای معدنکاری در اعماق دریا، نمونهای برای سایر کشورها ایجاد میکند زیرا آنها به دنبال دسترسی به مواد معدنی حیاتی مورد نیاز برای فناوریهای تجدید پذیرهستند.
-
عدمتوسعه معدن با حبس پهنهها و محدودههای معدنی
ﺍﺯ ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ۱۱ﻫﺰﺍﺭ ﻣﻌﺪﻥ ﺩﺍﺭﺍی ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﺑﻬﺮﻩﺑﺮﺩﺍﺭی، ﺣﺪﻭﺩ ۶ﻫﺰﺍﺭ ﻣﻌﺪﻥ ﻓﻌﺎﻝ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ. ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻌﺎﺩﻥ ﺩﺍﺭﺍی ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﺑﻬﺮﻩﺑﺮﺩﺍﺭی (ﺣﺪﻭﺩ ۵ﻫﺰﺍﺭ ﻣﻌﺪﻥ) ﺑﻪ ﺩﻻﯾﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻏﻴﺮ ﻓﻌﺎﻝ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻋﻤﺪﻩ ﭘﻬﻨﻪﻫﺎی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻌﺪﻥﮐﺎﺭی ﮐﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﺣﺒﺲ هستند. ﻣﺤﺒﻮﺱ ﺷﺪﻥ ﭘﻬﻨﻪﻫﺎ ﻭ ﻣﺤﺪﻭﺩﻩﻫﺎی ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺗﻮﺳﻂ ﺳﺎﯾﺮ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺯﻣﻴﻨﻪﺳﺎﺯ ﻋﺪﻡ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺣﻮﺯﻩ ﻣﻌﺪﻥ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.
-
امکان پایش برخط طرح های پیشران حوزه معدن و صنایع معدنی
مدیر برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) از امکان پایش برخط طرح های پیشران حوزه معدن و صنایع معدنی در اوایل سال آینده خبر داد.
-
در بازدید از مرکز مطرح شد:
تاکید کمیته معدن ازبکستان بر همکاری های دوجانبه با مرکز تحقیقات فرآوری معدنی ایران
کمیته معدن ازبکستان بر همکاری های دوجانبه با مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران تاکید کرد.
-
مسیر روشن معدنکاری در آفریقا در سال ۲۰۲۴
در حالی که سرمایه گذاری ها و اکتشافات معدنی سر فصل چشم اندازهای معدنی آفریقا برای سال ۲۰۲۴ را به خود اختصاص داده اند اما پیشرفت کمتر قابل مشاهدهای وجود دارد که نویدبخش تقویت آینده این حوزه باشد.
-
رئیس سازمان زمین شناسی خبر داد؛
حجم ذخایر سنگ آهن ایران ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تن است
رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: طبق آخرین آمار، میزان ذخایر سنگ آهن ایران سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تن است که البته با اکتشاف میتوانیم میزان ذخایر را افزایش بدهیم.