• ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
  • کد خبر: 52658
  • readingTime: ۱ دقیقه
نان

یک متخصص بیوتکنولوژی گفت: امروزه گرفتن قوه نامیه و عقیم‌سازی گندم و از طرفی افزودنی‌های اجباری به نان باعث بروز برخی بیماری‌ها است به گونه‌ای که با مصرف هر نان غیرسالم گویا ۱۱ قرص شیمیایی استفاده کرده‌ایم.

به گزارش ایراسین، علی‌اصغر زنده‌دل در همایش «نان کامل و سلامت خانواده» ویژه بانوان در کرمان با تشریح اهمیت نان سالم اظهار کرد: نان غذای استراتژیک است و اگر از سبد غذایی دنیا حذف شود، همه می‌میرند.

وی افزود: بیش از ۵۰۰ نوع نان محلی در کشور وجود دارد و این تنوع در هیچ کجا حتی در هند هم نیست.

این متخصص بیوتکنولوژی با بیان این مطلب که سرانه سالانه نان برای هر ایرانی ۱۷۵ کیلوگرم است، تصریح کرد: سرانه مصرف نان در ایران هفت برابر مصرف جهانی است.

وی با اشاره به اینکه ضایعات نان در تهران سالانه ۱۵۰ هزار تن اعلام شده، اظهار کرد: تولید ضایعات نان متأثر از عواملی از جمله عدم کیفیت، پایین بودن دانش تولید نان، نوع مصرف، عدم شکرگزاری و … است.

زنده دل بیان کرد: امروزه گرفتن قوه نامیه و عقیم‌سازی گندم و از طرفی افزودنی‌های اجباری به نان باعث بروز برخی بیماری‌ها است به گونه‌ای که با مصرف هر نان غیرسالم گویا ۱۱ قرص شیمیایی استفاده کرده‌ایم.

وی ادامه داد: اما اگر نان سالم باشد نیاز به افزودنی ندارد و اولین دستاورد نان‌های تراریخته یبوست به عنوان بدترین بیماری است.

به گزارش ایسنا، این متخصص بیوتکنولوژی در پایان ویژگی‌های طرز تهیه صحیح خمیر و روش‌های اصولی نگهداری نان را توضیح داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =