اسفنانی

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: تمرکز توان سازمان تعزیرات حکومتی صرف سلامت مردم شده، چون این امری مهم و حیاتی است و به همین جهت با گران فروشی و احتکار اقلام بهداشتی و سلامت محوری که در مقابله با ویروس کرونا مورد استفاده قرار می گیرند، مقابله کردیم و می کنیم.

به گزارش ایراسین، محمد علی اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتگو با ایراسین در خصوص مقابله با احتکار و گران فروشی محصولات بهداشتی پس از شیوع کرونا گفت: پس از شیوع کرونا، یک فضای نامطلوبی در رابطه با اقلام سلامت محور مانند ماسک، مواد ضد عفونی کننده و دستکش های یک بار مصرف ایجاد شد، پس از این شرایط سازمان تعزیرات به ماجرا ورود کرد هر چند سال در چنین زمانی، طرح ویژه نوروزی توسط سازمان اجرا و پیاده سازی می شد و امسال در ضمن آن طرح، این موضوع نیز در دستور کار قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: قالب توان سازمان تعزیرات حکومتی صرف سلامت مردم قرار داده شده است چون این امری مهم و حیاتی است و به همین جهت با گران فروشی و احتکار اقلام بهداشتی و سلامت محوری که در مقابله با ویروس کرونا مورد استفاده قرار می گیرند، مقابله کردیم.

اسفنانی با اشاره به مراحل مبارزه با سودجویان تصریح کرد: در روزهای نخست شیوع ویروس کرونا با گران فروشی برخی از داروخانه ها و مراکزی که لوازم پزشکی عرضه می کنند، مواجه شدیم. آن ها ماسک ها را به خصوص ماسک های ان 95 که مصرف عمومی زیادی ندارد با قیمت بسیار زیاد به فروش رساندند و پس از آن، ماسک ها را که حدود 50 هزار عدد می شدند به مردم عرضه کردیم.

وی گفت: مشکلی که از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا با آن مواجه شدیم این بود که متاسفانه برخی کالا داشتند و عرضه نمی کردند و در واقع تخلف آن ها عدم عرضه بود که این موضوع نیز رسیدگی شد. همچنین برخی فروشندگان، مردمی که برای خرید ماسک می آمدند را اجبار می کردند کالای دیگری خریداری کنند و تنها در این صورت ماسک به آن ها فروخته می شد که این موضوع نیز یک تخلف تحت عنوان «اجبار به خرید کالا» محسوب می شود.

اسفنانی مهم ترین اقدام سودجویان را احتکار ماسک و مواد ضد عفونی کننده دانست و در پایان گفت: در چند مورد از کشفیات، اقلام زیادی را کشف کردیم. به عنوان مثال در یک مورد یک میلیون و 200 هزار ماسک در موردی دیگر حدود سه میلیون ماسک کشف و ضبط شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =