مسئولیت اجتماعی

رئیس سازمان بهزیستی گفت: بر اساس دستور وزیر تعاون یک درصد از سود خالص شرکت‌های زیر مجموعه وزارت تعاون به مسئولیت اجتماعی تخصیص و از این میزان ۶۰ درصد برای جامعه هدف بهزیستی هزینه خواهد شد.

به گزارش ایراسین، علی محمد قادری در هشتمین جلسه مشارکت‌های مردمی با سازمان بهزیستی، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جلسه تبیین مواضع مشارکت و نظام جدید نوآوری مشارکت‌های مردمی در سازمان بهزیستی است و سازمان بهزیستی باید سازمانی خلاق، نوآور و نسل نو باشد و با توجه به نظام مسائل و هسته سخت جامعه در خصوص ۷.۵ میلیون نفر جامعه هدف خود حساس باشد.

وی گفت: بر اساس دستور وزیر تعاون یک درصد از سود خالص شرکت‌های زیر مجموعه وزارت تعاون به مسئولیت اجتماعی تخصیص و از این میزان ۶۰ درصد برای جامعه هدف بهزیستی هزینه خواهد شد.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در سازمان بهزیستی بر اساس حکمرانی داده‌های اجتماعی حمایت، هدایت، پشتیبانی و تسهیلگری امور خیریه انجام می‌گیرد، گفت: با توجه به کمبود منابع نیاز به تجهیز منابع و اهرم کردن منابع دولت و افراد خیر هستیم.

قادری با بیان لزوم هماهنگی مجموعه‌های خیریه به عنوان پیشرانه‌های حکومت، افزود: در پی ایجاد بسته‌های تشویقی نوآوری اجتماعی و جغرافیایی‌سازی اجتماعی در حوزه کار خیر هستیم.

نیاز به راوی در حوزه پیشرفت و کار خیرخواهانه

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه نقاط برجسته و غرور آفرین در سازمان بهزیستی مثل کسب عناوین برتر توسط نخبگان ورزشی و دانشگاهی از میان جامعه هدف مورد توجه خیرین قرار گرفته است، گفت: در حوزه روایت پیشرفت و کار خیرخواهانه در سکوهای دانش آموزی و دانشجویی نیاز به راوی داریم و خیرین عزیز ترویج کار خیر را در نقاط مختلف کشور انجام می‌دهند.

وی با اعلام اینکه رویداد دائمی تلاش و مجاهدت خیرین در یک فضای فیزیکی را در کشور نداریم، گفت: به منظور معرفی خدمات صورت گرفته خیرین در پروژه‌های فناور، علمی و … به عموم مردم و مجموعه‌های بین المللی و تربیت نسل جدید در مشارکت در امور خیر، نیاز به مکانی برای ایجاد رویداد دائمی خیرین وجود دارد.

قادری با اشاره به بند هفت سیاست‌های تأمین اجتماعی از سوی مقام معظم رهبری گفت: در این بند موضوع استقرار نظام ملی احسان و نیکو کاری مطرح شده است که نیاز به کنشگری اجتماعی در خصوص خیرین وجود دارد و می باید شناسنامه کار خیر روستا به روستا ثبت و منجر به برگزاری اجلاسیه کار خیر در کشور شود.

ترسیم جایزه نوآوری اجتماعی به نام شهید فیاض

رئیس سازمان بهزیستی با اعلام اینکه جایزه نوع آوری اجتماعی به نام شهید محمد علی فیاض بخش بنیانگذار سازمان بهزیستی ترسیم شده است، گفت: این جایزه می‌تواند مروج کار خیر و تازه سازی در این حوزه شود.

وی در خصوص مسئولیت اجتماعی بنگاه‌ها گفت: بر اساس دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک درصد از سود خالص شرکت‌های زیر مجموعه وزارت تعاون به مسئولیت اجتماعی تخصیص و از این میزان ۶۰ درصد برای جامعه هدف سازمان بهزیستی هزینه خواهد شد.

قادری افزود: برخی از خدمات نیز نیاز به عقد تفاهمنامه‌ها با نهادها مثل بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) داشت که بر این اساس خدماتی به جامعه هدف سازمان بهزیستی ارائه شده است.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به ابلاغ ظرفیت سازی اجتماعی توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان‌های سراسر کشور گفت: مشکلات ۱۳ هزار خانوار بدون در نظر گرفتن سفرهای ریاست جمهور، در محلات کم برخوردار کشور بررسی و از طریق هم افزایی بین دستگاهی مرتفع شد.

وی با تاکید بر موضوع ظرفیت سازی اجتماعی گفت: دبیرخانه دائمی ظرفیت سازی اجتماعی تشکیل شده است و همه نهادها و مجموعه‌های کشور در این دبیرخانه نقش دارند که امیدواریم در مرحله دوم در ۵۰۰ نقطه هدف کشور مشکلات جامعه هدف بررسی و مرتفع شود.

اهمیت آسیب‌های اجتماعی در سازمان امور اجتماعی

محمد عباسی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در این جلسه با اشاره به همت و حضور پر رنگ استان‌ها و شهرستان‌ها در برگزاری جلسات شورای مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی، این موضوع موید رویکرد مناسب دولت سیزدهم به نیروهای مردمی و تقویت رفتارهای مردم گرایانه است.

وی همچنین به موضوع آسیب‌های اجتماعی به عنوان یکی از مسائل مهم در سازمان امور اجتماعی اشاره کرد و گفت: در بررسی علت‌های بروز آسیب‌های اجتماعی یکی از این علل، اثر اقتصاد و معیشت در ایجاد این آسیب است که البته نقش اول را ندارد اما مؤثر و تشدید کننده است.

عباسی افزود: اگر به افراد فقیر کمک شود و موضوع مشارکت‌های اجتماعی که نیت خیرخواهانه‌ای دارد، به جریان بیفتد، کمک می‌شود که در تله نیفتند و هر مقدار به معیشت آنان توجه شود اثر وضعی آن باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود. رئیس سازمان امور اجتماعی با اشاره به دستورالعمل مسئولیت اجتماعی در دولت نیز گفت: برای از بین رفتن بی نظمی مسئولیت اجتماعی در بنگاه‌های بزرگ، دستورالعمل و مصوباتی تعریف شده است. همچنین برای برخی اصطلاحات و عبارات جدید باید تعریف دقیقی ارائه شود تا تفهیم مشترک آن ساده‌تر باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =