مدیر کل امور مالیاتی استان اصفهان

مدیر کل امور مالیاتی استان اصفهان از ارایه بسته های حمایتی و اجرای طرح جامع مالیاتی خبر داد.

به گزارش ایراسین، بهروز مهدلو در یک مصاحبه مطبوعاتی در جمع خبرنگاران افزود: با اجرای طرح جامع مالیاتی مودیان مالیاتی شناسایی شده و می توانیم از فرار مالیاتی جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از این طرح نهایی شده و این در حالی است که طی یک دهه گذشته با اعتراضاتی همراه بود و از الویت هایی که اجرای این طرح دارد شناسایی، وصول و پیاده کردن فرارهای مالیاتی است که می توان گفت از این لحاظ استان اصفهان در رتبه های اول کشوری قرار گرفته است.

مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان با اعلام اینکه امسال با نام رونق تولید نامگذاری شده و این به معنای حفظ وضع موجود با توجه به تحریم ها و افزایش نرخ ارز است که در این شرایط واحدهای تولیدی مجبور به تعدیل نیرو نشوند گفت: حفظ نیروی کار یکی از اولویت های رونق تولید است، تاکید کرد: در رونق تولید باید تولید افزایش یابد که این نیازمند کارگر و اشتغال بیشتر است.

وی تصریح کرد: در این راستا اداره کل مالیات استان اصفهان شرایط خاصی را برای رونق تولید ایجاد و اقدام به تهیه بسته حمایتی مالیاتی از تولید کرد که در هفتاد و چهارمین جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت مطرح و تصویب شد که اکنون آماده ارائه است.

مهدلو افزود: برای حمایت از تولید از همین امروز به روسای شهرستان ها ابلاغ کردیم که نیاز به حضور فیزیکی آنها در اداره کل مالیات استان نیست، این در حالی است که بندهای این بسته حمایتی تمام واحدهای تولیدی استان حتی با داشتن دو کارگر و همچنین واحدهای غیر تولیدی و خدماتی با اشتغال بیش ۵۰ نفر را نیز مدنظر قرار داده است.

وی به بندهای این بسته حمایتی اشاره کرد و گفت: تقسیط بدهی های مالیاتی عملکرد و ارزش افزوده و معوقات به صورت بلندمدت و پلکانی با رعایت ماده (۱۶۷) قانون مالیات های مستقیم، استفاده از حداکثر اختیارات بخشودگی جرایم قابل بخشش برای مالیات عملکرد و ارزش افزوده تا ۱۰۰ درصد بخشودگی جرایم مالیاتی به استثنا مؤدیان بدحساب، تشکیل کارگروه ویژه به انتخاب مدیرکل امور مالیاتی با حضور نمایندگان استانداری و اتاق بازرگانی اصفهان برای رسیدگی به موارد ارجاعی از سوی استانداری یا اتاق بازرگانی اصفهان برای تمام واحد های تولیدی و غیر تولیدی، تقسیط مجدد بدهی های مؤدیان معرفی شده از سوی اتاق بازرگانی به اداره کل امور مالیاتی با رعایت ماده (۱۶۷) قانون مالیات های مستقیم، الزام واحدهای مالیاتی در پذیرش دفاتر یا اسناد و مدارک واحدهای مذکور جهت تعیین درآمد مشمول مالیات با استفاده از اختیارات تبصره ماده (۹۷) قانون مالیات های مستقیم است.

وی همچنین در خصوص استرداد اضافه پرداختی مالیات عملکرد و عوارض در کمترین زمان ممکن به مودیان مالیاتی، اظهار کرد: در سال ۹۷ تنها ۲۶۰ میلیارد تومان مالیات اضافه که از مردم و مودیان مالیاتی در استان اصفهان گرفته شده بود، برگردانده شد که این رقم ۷۰ درصد نسبت به سال ۹۶ رشد داشت.

مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان با اشاره به یکی دیگر از بندهای این بسته حمایتی، ادامه داد: با توجه به تشکیل اداره امور مالیاتی جدید در معاونت هیئت های حل اختلاف مالیاتی با شرح وظیفه اختصاصی، پرونده های ارجاع شده به این مجموعه باید با رسیدگی کامل به مستندات مؤدی و در جهت اجرای عدالت مالیاتی حل و فصل شود.

مهدلو همچنین ارسال پاسخ استعلام بانک ها با رعایت تبصره (۱) و (۲) ماده (۱۸) قانون مالیات های مستقیم در مدت کمتر از پنج روز، تشکیل کارگاه ها، همایش ها و جلسات مرتبط با مشکلات واحدهای مذکور در مناطق صنعتی به منظور راهنمایی و مشاوره و حل مشکلات مودیان و ترویج فرهنگ خوداظهاری مالیاتی با همکاری هیئت امنای شهرک های صنعتی استان، معرفی معرفی مودیان نمونه مالیاتی به منظور فرهنگسازی عمومی، اعطای معافیت های قانونی از جمله معافیت های موضوع مواد (۱۳۲)، (۱۴۱) و (۱۳۸) مکرر قانون مالیات های مستقیم و همچنین اعطای مشوق های قانونی از جمله تبصره ماده (۱۳۱) و تبصره (۱) ماده (۱۰۵) و ماده (۱۴۳) قانون مالیات های مستقیم در هنگام رسیدگی به درآمد مشمول مالیات مودیان مالیاتی توسط مأموران مالیاتی، صدور تفویض اختیار بندهای (۱)، (۲)، (۵) و (۱۱) بسته حمایتی مذکور توسط اداره کل امور مالیاتی استان به کلیه ادارات امور مالیاتی مرکز استان و شهرستان ها و بخش های تابعه و ... را از دیگر بندهای این بسته حمایتی مالیاتی از بخش تولید عنوان کرد.

مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان با تاکید بر اینکه بانک اطلاعاتی طرح جامع مالیاتی کشور کامل شده است، تصریح کرد: در این شرایط می توانیم درآمد مودیان مالیاتی خود را شناسایی کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =