اتاق بازرگانی

تفاهم نامه همکاری اتاق بازرگانی اصفهان و بانک صنعت و معدن ایران با تاکید بر افزایش ٥ برابری سقف اعتبارات بانک صنعت و معدن استان اصفهان با حضور مدیر عامل این بانک در اتاق بازرگانی اصفهان به امضا رسید.

به گزارش ایراسین به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مسعود گلشیرازی رییس اتاق بازرگانی اصفهان در حاشیه این تفاهم نامه گفت:افزایش مولفه های تولید یکی از چالش های تولیدکنندگان در شرایط کنونی است و بانک ها با افزایش سقف تسهیلات می توانند در سال رونق تولید به تولیدکنندگان کمک کنند.

وی افزایش ٥ برابری حد اعتباری بانک صنعت و معدن استان اصفهان را گام موثری برای حل مسایل مالی فعالان اقتصادی برشمرد و گفت:نرخ ارز طی یک سال افزایش چمشگیری داشته و واحدهای تولیدی برای تامین مواد اولیه به منابع مالی بیشتر از گذشته نیاز دارند.

گلشیرازی تصریح کرد:اتاق بازرگانی اصفهان به عنوان پارلمان بخش خصوصی از حمایت بانک صنعت و معدن در گشایش ال سی پروژه  قطار پرسرعت اصفهان – تهران و نگاه توسعه ای این بانک در پروژه های زیر بنایی و تولیدی استان اصفهان قدردانی می کند.

رییس اتاق بازرگانی اصفهان قبول عاملیت و تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری در استان اصفهان به میزان سه میلیارد یورو در سال ٩٨ از سوی بانک صنعت و معدن را یکی دیگر از درخواست های فعالان اقتصادی بیان کرد و افزود :ایجاد  واحد ارزی بانک صنعت و معدن در استان اصفهان نیز می تواند ارائه خدمات در امور ریالی و ارزی فعالان اقتصادی را تسریع بخشد .

 حسین مهری مدیر عامل بانک صنعت و معدن ایران در این نشست گفت:در شرایطی که در جنگ اقتصادی قرار داریم، فعالان اقتصادی به عنوان فرماندهان این جنگ و بانک ها و سازمان های دولتی به عنوان سربازان آنان نقش موثری در پیروزی این جنگ ایفا می کنند.

وی تاکید کرد:اگر در این شرایط در خدمت فعالان اقتصادی نباشیم خائن به مملکت شناخته می شویم و باید با همکاری یکدیگر تلاش کنیم تا یک کارگر   بیکار نشود و یک اشتغال نیز ایجاد شود.

وی اضافه کرد:تاکنون ١٧ میلیارد و ٢٠٠میلیون یورو تعهدات ارزی این بانک ازطریق فایناس و منابع صندوق توسعه ملی تامین شده است.

وی از کاهش ١٧ درصد پست مدیریتی زائد در این بانک خبر داد و گفت:مدیریت بانک تلاش می کند که تسهیلات در کمترین زمان در اختیار  فعالان اقتصادی قرار گیرد.

حمیدرضا قلمکاری نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست خواستار توجه بانک ها به ویژه بانک صنعت و معدن به افزایش نرخ تورم طی یک سال گذشته در ارایه تسهیلات شد و گفت:نحوه محاسبه سرمایه در گردش واحدهای تولیدی با فرمول های قبلی همخوانی ندارد و تورم و افزایش نرخ ارز بایستی به عنوان یکی از مولفه های اصلی تعیین تسهیلات برای واحدهای تولیدی قلمداد شود.

وی اظهار داشت:در شرایط اقتصادی کنونی که شاخص های اقتصادی روزانه در حال تغییر است، بانک ها بایستی سریع تر و چابک تر سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را تامین کنند و تشریفات دریافت تسهیلات را از ابتدا برای مشتریان و  تولیدکنندگان تعریف نکنند

قلمکاری واردات مواد اولیه را یکی از چالش های مهم تولیدکنندگان برشمرد و گفت:تولیدکنندگان در شرایط تحریم کنونی به خدمات ارزی نوین نیاز دارند و سرعت عمل کارگزاری  ارزی بانک ها می تواند در تخصیص ارز به تولیدکنندگان کمک کند.

سیدرسول رنجبران عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی اصفهان در این نشت خواستار تشکیل صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر(VC) از سوی بانک صنعت و معدن در استان اصفهان شد .

احمدرضا پزنده عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست خواستار کاهش هزینه گشایش اعتبارات اسنادی  داخلی از ١٠درصد به ٤ درصد از سوی  بانک صنعت و معدن شد .

رضا برادران عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست خواستار توجه بانک صنعت و معدن به شرکت های دانش بنیان و استارت آپ و قابلیت ارزیابی دانش فنی به عنوان وثیقه شد و گفت:شرکت های دانش بنیان گردش مالی قابل توجهی برای اعتبارسنجی و اختصاص تسهیلات این بانک ندارند و می توان با ارزیابی دانش فنی آنان به  تامین مالی طرح های خلاق و نوآورانه کمک کرد.

اصغر اخوان مقدم عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست  گفت:درخواست های عمومی برای تامین مالی استان اصفهان است که بایستی بانک نگاه ویژه ای به آنها داشته باشد.

اکبر لباف دیگر عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه از عملکرد مدیریت شعبه بانک صنعت و معدن استان ابراز رضایت کرد و گفت:این بانک به صورت تخصصی به ارایه تسهیلات به تولیدکنندگان بخش صنعت و معدن می پردازد.

احمد خوروش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه خواستار افزایش حد اعتباری شعبه استان اصفهان بانک صنعت و معدن شد.

محمدرضا رجالی دیگر عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه خواستار افزایش سطح اختیارات کارشناسی شعبه استان اصفهان بانک صنعت و معدن شد.

علی کرباسی زاده مشاور عالی اتاق بازرگانی اصفهان خواستار اختصاص اعتبارات ویژه از سوی بانک صنعت و معدن برای زیرساخت های صادراتی استان اصفهان شد.

تفاهم نامه همکاری با مفاد ذیل به امضای رییس اتاق بازرگانی و مدیر عامل بانک صنعت و معدن ایران رسید.

با عنایت به نامگذاری سال ١٣٩٨ با عنوان رونق تولیدتوسط رهبر معظم انقلاب، تفاهم نامه همکاری فی مابینبانک صنعت و معدن و  اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی اصفهان به شرح ذیل مورد توافق قرار گرفت:

١- ضمن قدردانی از مساعدت های بانک صنعت و معدنایران با فعالان اقتصادی در سنوات قبل  امید است اینهمکاری های در این سال در جهت رونق تولید در استانصنعتی اصفهان به قدر مطلوب افزایش یابد.

٢- اتاق بازرگانی اصفهان به نمایندگی از کلیه فعالان اقتصادی و مردم شهیدپرور اصفهان، مراتب تقدیر خود را در حمایت بانک صنعت و معدن در گشایش ال سی پروژه  قطار پرسرعت اصفهان – تهران، اعلام نموده و امید است نگاه توسعه ای بانک صنعت و معدندر پروژه های زیر بنایی و تولید، فزون تر از قبل مورد حمایت قرار گیرد.

٣- با توجه به افزایش نهاده های تولید، مجموع اعتباراتپرداختی بانک به فعالان اقتصادی به میزان حداقل ١٠ برابر حجم سال قبل افزایش یابد و از سوی دیگر اعضایاتاق اصفهان ضمن تمرکز حسابهای ریالی خود در بانکصنعت و معدن به همین نسبت افزایش و اقدام نمایند.

٤- اختیارات سرپرستی استان اصفهان به منظور تسریعدر تصویب اعتبارات و عدم نیاز پرونده ها به ارکان اعتباریمرکز حداقل به ٥ برابر سال گذشته افزایش یابد.

٥- برای مشتریان فعال به نحوی اعتبار سنجی صورتپذیرد که نیاز به تصویب مجدد در زمان بازپرداخت بخشیاز تسهیلات در قالب حد اعتباری نباشد.

٦- سقف تسهیلات پرداختی و حد اعتباری با در نظر گرفتنشرایط ویژه اقتصادی فعلی و واقعی اقتصاد صورتپذیرد.

٧- گشایش اعتبار اسنادی داخلی و خارجی مشتریانخوش حساب با حداقل پیش پرداخت صورت پذیرد.

٨- تصویب ضمانت نامه ها در بخش های مختلف باحداقل پیش پرداخت صورت پذیرد.

٩- گشایش اعتبار اسنادی داخلی به صورت ذی نفع ثانیبرای تولید کنندگان نیز انجام پذیرد.

١٠- سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهایی که سرمایهثابت آن ها توسط بانک تامین گردیده و با در نظر گرفتن میزان فروش دوره های قبلی تصویب و اجرایی شود.

١١- سرمایه در گردش واحدهای تولیدی با توجه به حجمتولید آن ها به صورت کامل و بر اساس  نیاز واقعی واحد پرداخت گردد.

١٢- پذیرش تغییر مبنای محاسبات اعتبار سنجی مشتریاناز صورت های مالی به مدارک متقن ارائه شده از طرفمشتری از جمله گزارش های فصلی تراز نامه و سود وزیان با تایید هیات مدیره شرکت ها صورت پذیرد.

١٣- ارائه خدمات در امور ریالی و ارزی فعالان اقتصادیتسریع گردد.

١٤- واحد ارزی بانک صنعت و معدن در استان اصفهانایجاد شود.

١٥- مشکلات واحد های صنعتی و فعالان اقتصادیاستان اصفهان و بانک صنعت و معدن با داوری اتاقبازرگانی حل و فصل گردد.

١٦- در زمان امهال بدهی مشتریان بانک نرخ مصوب درتقسیط را مد نظر قرار گیرد. (بدون اعمال خسارت تاخیر تایید)

١٧- به منظور بررسی نحوه اجرای این تفاهمنامه جلسات دوره ای دو ماهه با حضور رییس اتاق اصفهان ومدیرعامل محترم بانک صنعت و معدن و یا مدیر امور شعب استان و همچنین معاون محترم برنامه ریزی استانداری ومسئولین ذیربط تشکیل گردد

١٨-قبول عاملیت و تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری در استان اصفهان به میزان سه میلیارد یورو در سال ٩٨ توسط بانک صنعت و معدن مورد تاکید قرار گرفت.

١٩-ایجاد بسترهای مناسب نرم افزاری جهت سرویس دهی مناسب شبکه ملی به مانند بانکهای موفق تجاری کشور و ارتقاء خدمات بانکداری الکترونیکی توسط بانک صنعت و معدن مورد تاکید قرار گرفت

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =