سامانه جامع تجارت

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: در راستای ساماندهی بازار محصولات پتروشیمی طی هماهنگی به‌عمل‌آمده با اتحادیه سراسری تعاونی‌های تأمین نیاز صنایع پایین ‌دستی، کلیه تعاونی‌های مذکور مکلف شدند اطلاعات توزیع اعضای زیرمجموعه خود را از ابتدای مهرماه سال‌جاری در سامانه جامع تجارت ثبت کنند.

به گزارش ایراسین به نقل از شاتا، عباس تابش در نهمین نشست سامانه جامع تجارت و انبارها که با حضور روسای انجمن‌های کالاهای هدف برگزار شد، ضمن تاکید بر ضرورت ثبت شفاف از مرحله سفارش تا توزیع کالا در مراکز فروش در سامانه جامع تجارت خاطرنشان کرد: کلیه مجتمع‌های تولیدکننده محصولات پتروشیمی دارای مجوز خوراک از سوی شرکت‌ ملی‌ صنایع ‌پتروشیمی یا فاقد مجوز مذکور، باید اطلاعات تولید، موجودی، مصرف، توزیع داخلی و فروش صادراتی کالای خود را براساس شناسه‌های اختصاصی در سامانه جامع تجارت ثبت کرده و در مقابل خریداران محصولات مذکور نیز مکلف به ثبت عملکرد خود در این سامانه هستند.

وی ادامه داد: بنابراین چنانچه واحدهای تامین‌ کننده و مصرف‌کننده زنجیره صنعت پتروشیمی، از تکلیف فوق امتناع یا خلاف واقع اظهار کنند، این امر به منزله تخلف تلقی شده و برابر قانون با واحد متخلف و یا فرد خاطی برخورد می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در ادامه تصریح کرد: در این نشست مقرر شد پیرامون مسائل و مشکلات بوجود آمده برای عاملین و نمایندگی‌های فروش شرکت های تولیدکننده روغن موتور در انتقال به واحدهای خرده فروشی و مراکز تعویض روغن در سطح کشور به دلیل نداشتن کد نقش در سامانه جامع تجارت، تمهیدات لازم و موثر اندیشیده شود.

تابش فروش کالا به فعالین فاقد کد نقش را ممنوع و عرضه آن را مشمول عرضه خارج از شبکه اعلام و تاکید کرد: در صورت عدم انجام این تکلیف قانونی، علاوه بر عدم امکان عرضه کالا با متخلفین براساس نوع تخلف تحت عنوان عرضه خارج از شبکه و احتکار در چارچوب قوانین تعزیرات حکومتی، نظام صنفی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد قانونی انجام می‌شود.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: با توجه به اضطرار و الزامات شدت بخشیدن به تحقق سامانه جامع انبارها و سامانه جامع تجارت به عنوان بخشی از مبارزه سیستمی با همه فعل و انفعالات و تحرکات مخفی و غیرقانونی در شبکه توزیع، باید زمینه تسهیل و تسریع اجرای این سامانه را سرعت بخشید تا از تخلفات گرانفروشی، احتکار و عرضه خارج از شبکه جلوگیری شود.

گفتنی است در این جلسه انجمن‌ها و نیز تولیدکنندگان، برنامه‌های پیشنهادی، رئوس و الزامات مورد نیاز برای اجرایی شدن هر چه سریعتر سامانه جامع تجارت را ارائه کرده و به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های خود در این راستا پرداختند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =