-
ویدیو؛
خلاصه بازی استقلال خوزستان - استقلال/ شلیک ستاره کنگویی به قلب تهرانیها
استقلال خوزستان با گل تماشایی تیوی بیفوما در هفته سوم لیگ برتر ایران مقابل استقلال تهران پیروز شد.
-
ویدیو/ معاون طرحهای توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو در گفتوگو با ایراسین:
نمایشگاه متالکس اصفهان در بُعد بینالمللی برگزار شود
حسام مقدم علی معاون طرحهای توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه متالکس اصفهان گفت: نمایشگاه اصفهان سال به سال پربارتر و با حضور فعالان این حوزه برگزار میشود. امیدواریم این نمایشگاه در بُعد بین المللی برگزار شود و شاهد حضور شرکتهای بزرگ باشیم تا جلسات بازرگانی برگزار شود و انتقال تکنولوژی و فروش دانش فنی خودمان را به ویژه برای کشورهای منطقه و آفریقا داشته باشیم.
-
ویدیو/ رئیس اسبق هیئت عامل ایمیدرو در گفتگو با ایراسین:
زیرساختها و سرمایهگذاری دو چالش اصلی حوزه معدن و صنایع معدنی است
مهدی کرباسیان، رئیس اسبق هیئت عامل ایمیدرو در حاشیه همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» گفت: دو چالش اساسی در حوزه معدن و صنایع معدنی داریم. یکی زیرساختها به معنای انرژی و دومی سرمایهگذاری است. اگرچه در اکتشاف عقب هستیم اما معادن خوبی داریم. یکی از اقدامات مهمی که باید در اولویت قرار گیرد جذب سرمایهگذاری خارجی است. در همین مقطع فعلی بیش از ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد دلار برای توسعه کشور نیاز داریم. فولادسازان بزرگ دنیا خودشان را به کشورشان محدود نمیکنند و در کشورهای مصرف، سرمایهگذاری میکنند.
-
ویدیو/ مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با ایراسین:
وزارت صمت جلوی واردات ورقهایی که در کشور تولید میشود را بگیرد
حمید شجاعی مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه متالکس اصفهان گفت: یکی از چالشهای موجود زنجیره فولاد عدم توجه به پتانسیلهای داخل کشور در زمینه تولید است، بعضاً به این پتانسیلها بهای لازم داده نمیشود و برخی از شرکتها اقدام به واردات ورقهایی میکنند که در داخل کشور با کیفیت و میزان خوب تولید میشود. لازم است که وزارت صمت در این زمینه ورود کند و اجازه ندهد واردات بیرویه صورت گیرد و پتانسیلهای کشور مغفول بماند.
-
ویدیو/ رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
فقدان استراتژی مدون برای توسعه صنعتی کشور
بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران در حاشیه همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» گفت: فقدان استراتژی مدون برای توسعه صنعتی کشور وجود دارد. توصیه کردیم که این استراتژی را اتاق ایران و اتاق اصفهان و کارشناسان تدوین کنند و در این حالت تمام چالشها در این برنامه دیده خواهد شد.
-
ویدیو/ به روایت ایراسین؛
دومین روز از شانزدهمین نمایشگاه متالکس در اصفهان
چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳ دومین روز از شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) بود که با حضور حمید شجاعی مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، حسام مقدم علی معاون طرحهای توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو و جمعی دیگر از مسئولان در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی اصفهان بر گزار شد. بیننده دومین روز این نمایشگاه از دریچه دوربین ایراسین باشید.
-
ویدیو/ معاون تکنولوژی فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین:
مفهوم کاملی از تکنولوژی در فولاد مبارکه پیاده سازی شده است
محمد ناظمی هرندی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه در حاشیه همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» گفت: سازنده اصلی فولاد مبارکه یک مفهوم کاملی از تکنولوژی را در فولاد مبارکه پیاده کرده است. مجموعهای از سختافزار، نرمافزار و مغزافزار در فولاد مبارکه پیاده شده و همین نگاه جامع موجب شده است فولاد مبارکه در ۳۲ سال گذشته دوره خوبی در بهرهبرداری طی کند و موفقیتهای مداوم شاخصی را کسب کند. اگر بخواهیم این مسیر را ادامه بدهیم باید بنا به اقتضا تغییرات تکنولوژی برای آینده تصمیمگیری کنیم.
-
ویدیو/ مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین:
فولاد مبارکه یک بهرهبردار در کلاس جهانی است/ باید بدانیم تکنولوژی را با چه متدولوژی اکتساب کنیم
یحیی پالیزدار، مدیرعامل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه در حاشیه همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» اظهار کرد: چالش اصلی که در توسعه تکنولوژی در گروه فولاد مبارکه داریم این است که باید دقیقا مشخص کنیم دقیقا با چه متدولوژی میخواهیم اکتساب فناوری کنیم و این اکتساب فناوری صرفا به این محدود میشود که فناوری را از توسعه دهنده در اختیار بگیریم یا میخواهیم خودمان در توسعه فناوری دخیل باشیم. سوال اصلی در داخل گروه فولاد مبارکه این است که در هر یک از این راهحل چه مقدار سرمایهگذاری و چه میزان تمرکز میخواهیم داشته باشیم. فولاد مبارکه اگرچه یک بهرهبردار در کلاس جهانی است اما به این موضوع تا به امروز با این دقت و ظرافت فکر و تامل نکرده بود.
-
ویدیو/ مدیرعامل ایرسیا در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
فعالیت گسترده ایریسا در حوزه هوش مصنوعی/ بهرهبرداری از چتبات سازمانی آرش
اکبر گلبو، مدیرعامل ایریسا در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) اظهار کرد: ایریسا در حوزه هوش مصنوعی فعالیت زیادی شروع کرده است و ما با حمایت MSTID اقدام به شناسایی استارتاپها و شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی کردهایم. یکی از پروژههایی که آماده شده و به بهرهبرداری رسیده است چتبات سازمانی آرش است که با بهرهگیری از الگوی چت جیپیتی به عنوان یک کمک و همیار به سازمانها کمک میکند که بتوانند سوالات خود را در آن سازمان بپرسند.
-
ویدیو/ دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتوگو با ایراسین:
توسعه صنعت فولاد نیازمند هماندیشی و همافزایی همه کارشناسان این حوزه است/ لزوم حضور فارغالتحصیلان دانشگاه در همایشهای تخصصی
رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در حاشیه همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» گفت: توسعه صنعت فولاد نیازمند هماندیشی و همافزایی همه کارشناسان این حوزه است و برگزاری این همایشها به ایجاد یک گفتمان میان صاحبنظران کمک خواهد کرد و نیاز است این نوع گردهماییها در طول سال ادامهدار باشد.
-
ویدیو/ معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
ارتقای شش درصدی بازده کیفی در فولاد مبارکه/ تفکر مدیریتی در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت تولید طی سه سال اخیر
غلامرضا سلیمی، معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه در حاشیه همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» گفت: طی چند سال اخیر بحث ناترازی منابع انرژی، مانع جدی برای تولید بوده است و هر ساله این محدودیتها شدیدتر میشود. حدود ۱۰ سال بود که ظرفیت تولید فولاد خام در فولاد مبارکه برای تولید ۷.۲ میلیون تن ایجاد شده بود ولی محدودیت منابع انرژی مانع از به ظرفیت رساندن کارخانه فولاد مبارکه میشد. در سه سال اخیر تصمیمیاتی در حوزه مدیرتی اتخاذ شد که توانستیم هم در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار ۷.۲ میلیون تن تولید و هم در سال ۱۴۰۲ از ظرفیت ۷.۲ میلیون تن عبور کنیم. یکی از دلایل چرایی این اتفاق بحث تفکر تولید و تفکر مدیریتی برای استفاده حداکثری از ظرفیت تولید بوده است. همچنین ما در فولاد مبارکه به سمت تولید کیفیتر و کاهش ضایعات پیش رفتیم و بازده کیفی شرکت را پنج تا شش درصد بهبود دادهایم و معنی آن چندین هزار میلیارد تومان است. در بحث فولادسبز، فولاد مبارکه پرچمدار است و در دخیل کردن فناوریهای نوظهور در فرایند تولید هم برنامههای خوبی داریم.
-
ویدیو/ مدیرعامل فولاد مبارکه در گفتگو با ایراسین:
در زنجیره فولاد نیازمند حرکت هدفمند و پیشبینیپذیر بودن هستیم
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» گفت: در زنجیره فولاد نیازمند حرکت هدفمند هستیم، هم در زمینه حکمرانی و هم در زمینه سیاستی که خود شرکت ها دنبال میکنند. در صنعت فولاد نیازمند پیشبینیپذیر بودن هستیم. اگر بدانیم در افق ۱۴۱۰ چه مسیری در حوزه قانونگذاری، تعرفه، مالیات و انرژی داریم فعالان زنجیره خود را هماهنگ میکنند.
-
ویدیو/ رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتگو با ایراسین:
زیرساختهای لازم متناسب با رشد صنعت فولاد فراهم نشده است
بهرام سبحانی، رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در حاشیه همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» گفت: از سال ۸۵ با ابلاغ اصلاحیه اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی اجازه داده شد در بخش معدن و صنایع معدنی ورود و سرمایهگذاری کند و از آن زمان روند توسعه فولاد و صنایع معدنی در کشور عوض شد. تا هشت سال پیش واردکننده فولاد بودیم ولی الان یکی از صادرکنندگان بزرگ فولاد هستیم ولی زیرساختها متناسب با این رشد، فراهم نشده است. اگر میشد با تامین انرژی به ۵۰ میلیون تن تولید برسیم، میتوانستیم ششمین تولیدکننده بزرگ دنیا شویم.
-
ویدیو/ مدیرعامل شرکت فولاد توانآور آسیا در گفتگو با ایراسین مطرح کرد:
واردات بیرویه محصولات چالش پیش روی تولید ورق قلعاندود
علیرضا وکیلی، مدیرعامل شرکت فولاد توانآور آسیا در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) اظهار کرد: مجموعه توانآور یکی از مجموعههای تولید ورق قلع اندود در منطقه چهارمحال و بختیاری است که حدود ۱۵ سال سابقه تولید دارد. یکی از چالشهای مهمی که پیش رو داریم، واردات بیرویه محصولات عمدتا از کشور چین است که با تعرفه نزدیک به صفر وارد میشود که از افزایش تولید شرکت جلوگیری میکند.
-
به روایت ایراسین؛
همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران»
همایش «توسعه متوازن و پایدار صنعت آهن و فولاد ایران» چهارشنبه هفتم شهریور ماه در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان با چهار پنل تخصصی برگزار شد. بیننده این همایش از دریچه دوربین ایراسین باشید.
-
ویدیو/ مدیرعامل فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران:
تولید ۳۵ محصول جدید در سه سال گذشته/ نهضت تولید محصولات با ارزش افزوده بالا در فولاد مبارکه ادامه خواهد داشت
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) اظهار کرد: در سه سال گذشته بالغ بر ۳۵ محصول جدید را به بازارها عرضه کردیم و نهضت تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر و محصولات ویژه در فولاد مبارکه همچنان ادامه دارد. احداث خط تولید ورق رنگی که ورقهای بسیار باکیفیتی برای تولید انواع و اقسام لوازم خانگی ایجاد میکند شروع شده و ۲۴ ماهه در مدار تولید قرار خواهد گرفت. همچنین خط نورد گرم ۲ نیز که طیف وسیعی از ورقهای گرم سبک با استحکام بالا تولید میکند؛ ظرف دو سال آینده در مدار تولید قرار میگیرد.
-
ویدیو/ به روایت ایراسین؛
اولین روز از شانزدهمین نمایشگاه متالکس در اصفهان
سهشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳ شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) با حضور رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، مدیرعامل و تعدادی از معاونین شرکت فولاد مبارکه و جمعی از مسئولان و فعالان صنعت فولاد در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی اصفهان آغاز به کار کرد. بیننده افتتاحیه و اولین روز این نمایشگاه از دریچه دوربین ایراسین باشید.
-
ویدیو/ مدیرعامل فولاد مبارکه در گفتگو با خبرنگاران مطرح کرد:
سرمایهگذاری فولاد مبارکه برای استحصال از میادین گازی/ اتخاذ تمهیدات برای ایجاد کمترین آسیب در زمان قطعی گاز
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه آئین افتتاحیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) اظهار کرد: پیشبینی میشود امسال نیز قطعی گاز فشار بیشتری نسبت به سنوات قبل خواهد داشت با این حال تمهیداتی در حد توان خود برای ذخیرهسازی مواد اولیه انجام دادیم تا کمترین آسیب را ببینیم. این مشکل با سرمایهگذاری در زمینه استحصال از میادین گازی مرتفع میشود. فولاد مبارکه قریب به دو سال است که در این زمینه ورود داشته، زمان زیادی گرفته شد تا روی یک میدان گازی با وزارت نفت توافق کنیم. این سرمایهگذاری که حداقل دو سال زمان میبرد میتواند مشکل گاز فولاد مبارکه را مرتفع کند.
-
ویدیو/ مدیرعامل فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران:
اجازه ندادیم بازار با خلا محصولات فولادی مواجه شود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) اظهار کرد: به واسطه نیروگاههای فولادمبارکه توانستیم نیمی از ظرفیت فولادسازی را تا به امروز حفظ کنیم. همچنین با حمایتهای وزارت صمت توانستیم نوردها را در مدار حفظ کنیم و با ذخیرهسازی که در دو ماه اول سال انجام دادیم، اجازه ندادیم بازار با خلا محصولات فولادی مواجه شود ولی تولید محصول در دو ماه گذشته به نیمی از ظرفیت کاهش پیدا کرده است.
-
ویدیو/ مدیرعامل فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران عنوان کرد:
استراتژی توسعه متوازن در کنار استفاده ۱۰۰ درصدی از ظرفیتهای موجود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) اظهار کرد: فولاد مبارکه از معدود مجموعههایی که در کشور است که با ۱۰۰ درصد ظرفیت کار میکند. سه سال است که فولاد مبارکه علاوه بر استراتژی استفاده ۱۰۰ درصدی از ظرفیتهای موجود، استراتژی توسعه متوازن را رویکرد خودش قرار داده و سرمایهگذاریهای هدفمندی در این راستا انجام داده است. امسال با بیسابقه بودن قطعیهای برق، اگر این سرمایهگذاریها به خصوص در حوزه انرژی در فولاد مبارکه انجام نشده بود، مثل بسیاری از شرکتها با توقف تولید روبه رو میشیدیم که خدا را شکر این اتفاق رخ نداد.
-
ویدیو/ مدیرعامل فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران:
ظرفیتها و زیرساختهای تولید فولاد متوازن نیست/ باید امکان صادرات ۲۵ میلیون تن محصولات فولادی فراهم شود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) اظهار کرد: امروز مصرف فولاد ۲۲ میلیون تن، تولید فولاد ۳۲ میلیون تن و بالای ۶۵ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد در حال ایجاد است. متاسفانه این ظرفیتها متوازن نیست و در حوزه انرژی به خصوص برق، گاز، آب و حمل نقل نتوانستیم همراستا با این ظرفیت ها جلو بیاییم. باید امکان صادرات حداقل ۲۵ میلیون تن محصولات فولادی فراهم شود. باید با دانشی که در صنعت فولاد ایجاد شده باید به سمت تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر برویم.
-
ویدیو/ مدیرعامل فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران مطرح کرد:
فولاد مبارکه اولین صادرکننده غیرنفتی در سال گذشته/ فولاد ایران قابلیت دسترسی به جایگاه ششم در رنکینگ جهانی را دارد
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، فولاد، ریختهگری، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان (Metalex۲۰۲۴) اظهار کرد: امروز صنعت فولاد به یکی از نقاط قوت اقتصاد و صنعت ملی تبدیل شده و رشد تولید و ظرفیتها بالاتر از رشد اقتصادی سالانه بوده است. سال گذشته صنعت فولاد با بیش از ۸ میلیارد دلار صادرات، معادل ۱۶.۵ درصد صادرات غیرنفتی را داشت. فولاد مبارکه نیز اولین صادرکننده غیرنفتی کشور بوده و ارزآوری خوبی برای کشور به همراه داشت. امروز اگر زیرساخت های لازم به صورت متوازن در کنار ظرفیتها باشد قابلیت دسترسی به جایگاه ششم در رنکینگ جهانی را داریم.
-
ویدیو؛
خلاصه بازی خیبر - سپاهان/ برد طلایی در لر آرنا
تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان مقابل خیبر با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد.
-
ویدیو؛
خلاصه بازی استقلال - ملوان/ تساوی در قزوین
دیدار استقلال و ملوان از هفته دوم لیگ برتر ایران با تساوی ۲-۲ خاتمه یافت.
-
ویدیو؛
خلاصه بازی تراکتور - پرسپولیس/ برد تبریزیها دقیقه آخر از دست رفت
تیم تراکتور در آخرین دقیقه دیدار مقابل پرسپولیس از هفته دوم لیگ برتر برد را با تساوی ۱-۱ عوض کرد.
-
ویدیو؛
۸۶ میلیون یورو صرفه جویی حاصل بومی سازی در فولاد مبارکه
در یک دهه گذشته بیش از ۸۶ میلیون یورو صرفه جویی ارزی با بومی سازی تجهیزات در شرکت فولاد مبارکه اصفهان حاصل شده است.
-
ویدیو/رئیس هوش مصنوعی و علم داده شرکت ایریسا در گفتگو با ایراسین؛
«چت بات هوشمند سازمانی آرش» توسط ایریسا پرایم منتشر شد
فرزانه طاهری، رئیس هوش مصنوعی و علم داده شرکت ایریسا در حاشیه رویداد تجربه محور هوش مصنوعی در صنعت فولاد گفت: با این رویداد زمینه آشنایی در حوزه هوش مصنوعی و یوزکیسهایی فعال و قابل اجرا در صنعت فولاد فراهم شد. طی مدت اخیر واحد ایریسا پرایم موفق شد که محصول چت بات هوشمند سازمانی آرش مبتنی بر هوش مصنوعی را منتشر کند که به کاربران این امکان را میدهد تا بر اساس اسناد سازمانی پرسشهای خود را مطرح و جواب آن را دریافت کنند.
-
ویدیو/ دانشیار دانشگاه تهران و فارغ التحصیل دانشگاه شریف در گفتگو با ایراسین؛
آموزش و یادگیری تکنولوژهای نوظهور در صنایع بزرگ ضروری است/ ایجاد تغییرات انقلابی در فرایندهای صنایع فولادی با هوش مصنوعی
هادی ویسی، دانشیار دانشگاه تهران و فارغ التحصیل دانشگاه شریف در حاشیه رویداد تجربه محور هوش مصنوعی در صنعت فولاد گفت: صنعت فولاد یک صنعت فرایند محور است و با استفاده از هوش مصنوعی میتواند به صورت انقلابی تغییراتی را در فرایندهای خود ایجاد کند. نکته اصلی در صنایع بزرگ، آموزش و یادگیری از وضعیت تکنولوژهای نوظهور است تا امکان ریسک و توسعه در این صنایع فراهم شود.
-
ویدیو/مدیر توسعه فناوری، نوآوری و گسترش مشارکتهای ایریسا(ایریسا پرایم) در گفتگو با ایراسین؛
هوش مصنوعی سهم بسزایی در ارتقا کارایی فرایندهای صنایع معدنی و فولادی دارد
میلاد حلاجیان، مدیر توسعه فناوری، نوآوری و گسترش مشارکت های ایریسا(ایریسا پرایم) در حاشیه رویداد تجربه محور هوش مصنوعی در صنعت فولاد گفت: هوش مصنوعی به عنوان یکی از فناوریهای نوظهور سهم بسزایی در ارتقا کارایی فرایندهای مختلف در صنایع معدنی و فولادی دارد و متخصصان فولادمبارکه با شناخت بیشتر از این حوزه برای چاره جویی و پیدا کردن راه حلهای بهبود فرایندها و سیستمها میتوانند هوش مصنوعی را به عنوان یک ابزار مد نظر داشته باشند.
-
ویدیو/دکترای مخابرات دانشگاه صنعتی اصفهان و مهندس یادگیری ماشین در کشور کانادا و آمریکا در گفتگو با ایراسین؛
زمینه ورود محققان و تکنولوژیهای هوش مصنوعی به صنعت فراهم شود
نوید ضیایی، دکترای مخابرات دانشگاه صنعتی اصفهان و مهندس یادگیری ماشین در کشور کانادا و امریکا در حاشیه رویداد تجربه محور هوش مصنوعی در صنعت فولاد گفت: هوش مصنوعی در زمینههای مختلف صنعت فولاد مانند بخشهای مربوط به اتوماسیون، تشخیص سلامت قطعات و حتی کاهش مخاطرات انسانی کاربرد دارد و نیاز است که زیرساختها و زمینه لازم برای ورود محققان این حوزه و تمام تکنولوژیهایی که در سطح تئوری پیشرفت خوبی در کشور داشته به صنعت فراهم شود.