به گزارش خبرنگار ایراسین، علی چگنی، مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه، در آیین افتتاحیه اجلاس اتاقهای بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوشآمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار کرد: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیشبردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاریهای همه جانبه شامل همکاریهای بینالمللی از طریق افراد ذیصلاح انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع میتوان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری تواناییهای خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخشهای خصوص و دولتی تبدیل شود.
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانیهای دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود میآید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمکهایی میتوانند انجام دهند، جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و میتوانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت میکنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که میتوانیم همکاریهای فعالانه داشته باشیم.
به گزارش ایراسین، مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقهای بین دولتها و سازمانهای منطقهای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بهعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
ارسال نظر