حسن صادقی در گفت و گو با خبرنگار ایراسین با تبریک روز جهانی کار و کارگر اظهار کرد: اولین روز ماه می در تقویم میلادی یادآور روز جهانی کار و کارگر است؛ چرا که یادمان اعتراضات منسجم کارگران شیکاگویی برای استیفای حقوقشان است و به این مناسبت هرسال در تمام دنیا مراسم هایی برگزار می شود.
وی افزود: پس از انقلاب اسلامی ایران به یمن آزادی بیان و برگزاری اجتماعات نسبت به پیش از انقلاب، این یادبود هر سال بهتر از گذشته برگزار می شود و در هشت سال اخیر برای بزرگداشت و برگزاری اجتماعات کارگری در این روز نیاز به اخذ مجوز نیست و مطالبات جامعه کارگری ایران در این روز بیان می شود.
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری ایران تصریح کرد: به مناسبت روز جهانی کار و کارگر مطالبات معوقه سازمان تامین اجتماعی از دولت که بالغ بر ۴۰۰ هزار میلیارد تومان است مطرح خواهد شد و متاسفانه در ردیف بودجه سالانه کشور سهم سالیانه تامین اجتماعی قرار داده نشده است که باعث کاهش توان مالی سازمان تامین اجتماعی در رسیدگی چندوجهی به امور کارگران شاغل و بازنشسته است.
وی اضافه کرد: برآوردها حاکی از این است که جامعه کارگری کشور بیش از ۱۴ میلیون نفر است که از این تعداد بالغ بر دو میلیون نفر کارگران خویش فرما هستند و مابقی آن را بیمه شدگان اجباری تشکیل می دهد. ۱۷درصد جامعه کارگری کشور را هم زنان تشکیل می دهند.
صادقی گفت: جدای از امنیت شغلی و معیشت کارگران می توان به بهداشت محیط کار هم اشاره کرد؛ چرا که یک اصل خدشه ناپذیر است و بر اساس کنوانسیون های بین المللی دولت و کارفرما موظف به تامین اصول بهداشت محیط کار و ایمنی برای کارگر هستند.
وی با تاکید بر شعار« اول ایمنی؛ بعد کار» گفت: بسیاری از واحدهای صنعتی کشور با استانداردهای تعریف شده در راستای بهداشت محیط کار گام بر می دارند و در ایام کرونا هم با رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی مدافع سلامت نیروی کار بودند؛ این در حالی است که در صنوف و واحدهای کوچک کارگری کمتر این مهم رعایت شده است.
وی گفت: نظارت و کنترل و بهداشت ایمنی کار همواره در شرکت فولاد مبارکه رعایت شده است و با توجه به احتمال بالای حوادث کار در این واحد صنعتی، این شرکت در وقوع حوادث حین کار روند کاهشی بسیار خوبی را طی کرده است.
ارسال نظر