• ۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۵
  • کد خبر: 7411
  • readingTime: ۲ دقیقه
دیدار دوتیم فوتبال سپاهان-ذوب اهن اسفند98

عکس:مجتبی جهان بخش

لیگ برتر فوتبال در فصل 98-99 طولانی‌ترین لیگ تاریخ فوتبال ایران لقب گرفت.

به گزارش ایراسین، لیگ برتر فوتبال در فصل 98-99 سی‌ویکم مردادماه ‌سال ٩٨ آغاز شد و قرار بود در اردیبهشت ماه‌ سال ٩٩ به پایان برسد، اما شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سه، چهار ماهه مسابقات باعث تأخیر در پایان لیگ شد. این اتفاق باعث شد تا طولانی‌ترین لیگ تاریخ را شاهد باشیم، لیگی که دقیقا ٣٦٥ روز به طول انجامید و در نهایت سی‌ام مردادماه ‌سال ٩٩ پرونده‌اش بسته شد. بعید است به این زودی‌ها رکوردی که در طولانی‌شدن لیگ نوزدهم به ثبت رسیده، شکسته شود. حالا در نظر بگیرید که تیم‌ها حدود دو ماه هم قبل از شروع لیگ درگیر تمرینات و اردوها بودند که این پروسه را به ١٤ ماه می‌رساند. حالا هم بزرگ‌ترین دغدغه زمان آغاز لیگ بیستم است. پرسپولیس تحت هدایت یحیی گل‌محمدی ٦٧ امتیازی شد تا به رکورد تیم‌های سپاهان و استقلال در لیگ‌های نهم، یازدهم و دوازدهم برسد. اگر پرسپولیس یک امتیاز بیشتر کسب می‌کرد، می‌توانست رکورددار تاریخ لیگ از نظر امتیازی شود. البته سرخپوشان در لیگ نوزدهم یک رکورد دیگر را هم به ثبت رساندند و با ٢١ برد در ٣٠ بازی رکورد قبلی خود را که با برانکو به ٢٠ برد رسیده بودند، شکستند.

استقلال که با پیروزی ٤ بر یک برابر شاهین در هفته سی‌ام، ٥٣ امتیازی شد و به‌عنوان نایب قهرمانی رسید، در خط حمله هر عنوانی را که بود، به دست آورد. تیم تحت هدایت فرهاد مجیدی با ٥٥ گل زده با فاصله بهترین خط حمله را در اختیار گرفت. از سوی دیگر شیخ دیاباته که در روز آخر لیگ دبل کرد، با ١٥ گل به‌عنوان آقای گلی لیگ نوزدهم رسید تا اولین آقای گل خارجی تاریخ استقلال در لیگ برتر باشد. جالب است بدانید حتی در جدول برترین پاسورهای لیگ هم یک استقلالی صدرنشین شد. مهدی قائدی از استقلال در کنار میلاد جهانی از نفت آبادان با هشت پاس گل در این بخش عنوان برترین را کسب کردند.

تراکتور با در اختیار داشتن کاپیتان‌های تیم‌ملی یعنی مسعود شجاعی، اشکان دژاگه و احسان حاج‌صفی خیلی امیدوار بود که به آرزوی دیرینه خود در لیگ نوزدهم برسد، اما بازهم این تیم مثل فصل‌های قبلی درگیر حواشی در میانه راه شد و تغییرات متعدد در کادر فنی، تراکتور را از قهرمانی دور کرد. ناکامی سرخپوشان تبریزی در هفته آخر لیگ کامل شد؛ دیداری که آنها به فولاد باختند و با جایگاه چهارمی به کار خود پایان دادند. سپاهان نیز در ابتدای فصل و حتی تا قبل از وقفه‌ای که کرونا در لیگ به وجود آورد، یکی از مدعیان قهرمانی بود و کسی تصورنمی‌کرد بدون کسب سهمیه‌ آسیایی به کارش پایان دهد. حضور امیر قلعه‌نویی و جذب ستاره‌های پرتعداد اصفهانی‌ها را امیدوار کرده بود تا بعد از سال‌ها دوباره بر سکوی قهرمانی تکیه‌بزنند، اما اوضاع برایشان خیلی بدتر از چیزی که فکرمی‌کردند، پیش رفت. سپاهان در هفته آخر هم در شرایطی که می‌توانست با برتری برابر پیکان در رده چهارم قرار بگیرد و شانس خود برای آسیایی‌شدن را حفظ کند، اما مقابل این تیم ته‌جدولی متوقف شد و با ناکامی محض و رده پنجمی به کارش در لیگ نوزدهم پایان داد.

بعد از قطعی‌شدن سقوط شاهین بوشهر، در هفته سی‌ام سقوط دومین نماینده استان بوشهر به لیگ دسته یک هم قطعی شد. پارس‌جنوبی جم که سه فصل را در لیگ برتر سپری کرد، در خانه نفت مسجدسلیمان محکوم به برد بود، اما با نتیجه یک بر صفر شکست خورد تا بدون توجه به نتایج بازی‌های دیگر راهی لیگ دسته یک شود. سقوط دو نماینده فوتبال بوشهر، اوج ناکامی را برای این استان در لیگ نوزدهم رقم زد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =